anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru cei care inca nu si-au gasit job-ul visurilor lor, am o intrebare :
Ce v-ati dori sa deveniti?

62 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Fotbalist

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Jucator de poker, om de afaceri sau hot in alte tari laughing

| IrisMisaki21 a răspuns:

Arhitect '-'

| VelaJohnny a răspuns:

Electrician sau Electromecanic

Răspuns utilizator avertizat
| WangLouis a răspuns:

Eu as vrea sa devin chirurg generalist.(asta in principiu dar mai am multe in minte)

| TabletaSB a răspuns:

Miliardar. Un job de vis trebuie sa aduca si bani.
Daca esti bogat poti sa faci si job ul de vis, care o fi acela, psiholog, scriitor...

| Clorox a răspuns:

Instructor de lupte sau psiholog, profesor de engleza/japoneza (As vrea sa predau japoneza in afara tarii)...
Inca sunt mic, nu stiu ce imi rezerva viitorul, poate si make-up artist, chiar nu stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Programator.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Prea mare burta ca sa poti alerga sau ce laughing?

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Varsta, hodorogule, varsta... nu mai am nici conditia fizica de altadata cand fugeam de mancam pamantul, ziceai ca eram de la atletism ))))

| Mayhem666 a răspuns (pentru Drimmero):

Era de asteptat!

| Mayhem666 a răspuns (pentru IrisMisaki21):

Ooo, bun asa.

| Mayhem666 a răspuns (pentru TabletaSB):

Pai nu toti vrem asta? Adica la miliardari ma refer.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Clorox):

Ai vise mari, iti urez bafta happy

| Cliar a răspuns:

Ba', eu am un job acum, fac bani dar nu stiu neaparat daca e job-ul visurilor mele, probabil ca daca as putea sa aleg sa devin orice, m-as face preot, dau vreo 2 rugaciuni si curge cu milioane laughing))

| Mayhem666 a răspuns (pentru Cliar):

Cu toate ca asta e un job care aduce mare profit, nu m-as face asta niciodata, am alte planuri de viitor.

| Cliar a răspuns (pentru Mayhem666):

Stiu, am zis la misto, daca ar fi gen pe bune sa imi aleg un job perfect, cred ca asta de acum e foarte bun. ( Eu in prezent sunt designer si fac tot felul de banner-e, artwork-uri, logo-uri, reclame in Photoshop, lucrez de acasa si fac banuti buni )

| Mayhem666 a răspuns (pentru Cliar):

Inseamna ca asta e bine, bravo tie happy

| Drimmero a răspuns (pentru Mayhem666):

Cel mai bine platiti sunt fotbalistii pe an, daca esti talentat... faci la bani cu galetile si lopetile

| IrisMisaki21 a răspuns (pentru Mayhem666):

big grin

| TFKatarina a răspuns:

Translatoare happy

| Mayhem666 a răspuns (pentru Drimmero):

Talentat la ce? Sa dai cu piciorul intr-o minge? Toata lumea poate face asta, pana si eu, iar eu nu ma inteleg cu sporturile prea bine.

| syd2 a răspuns:

Oricum n-o sa devin ceea ce vreau

| Mayhem666 a răspuns (pentru TFKatarina):

Bun, dar din ce limba in ce? Adica din romana in engleza, sau altfel?

| Mayhem666 a răspuns (pentru syd2):

De ce spui asta? Daca nu incerci, nu ai cum sa stii.

| TFKatarina a răspuns (pentru Mayhem666):

Romana-engleza,engleza-romana,si chiar mi-ar placea sa incep cu tradusul anime-urilor happy

| Cliar a răspuns (pentru TFKatarina):

Anime.kage.ro, poti sa aplici acolo, eu am tradus la un moment dat cateva anime gen de proba, doar ca pe atunci nu aveam si pc suficient de bun cat sa le encodez asa ca m-am lasat laughing

| Drimmero a răspuns (pentru Mayhem666):

Stai putin,, nu e vorba de datul in minge, e vorba ce stii sa faci cu ea, tu pe teren de fotbal adevarat n-ai nicio sansa sa o atingi jucand cu sportivi profesionisti. Fotbalul d-aia e cel mai bine platit sport, a ajuns o afacere ceea ce este trist,, acum 40 de ani nici nu se punea problema sa fie atatia bani in joc/
E un lucru negativ ca se invart atat de multi bani

Întrebări similare