Hmmm, la asta nu m-am gandit, ma refer la tradusul anime-urilor, si eu as putea sa fac asta, din moment ce stiu engleza aproape la fel de bine ca si romana. Pare un job usor. Eu vreau sa devin artist manga, ca dupa ce o sa termin facultatea si masterul, o sa ma mut in Japonia, ca deja invat limba japoneza.
Hey, din câte îmi amintesc din copilărie, doream să devin scriitoare. Acum las acea parte ca un hobby şi mă concentrez pe o carieră mai serioasă şi mai sigură.
Suna mai corect "Pentru cei care nu si-au descoperit job-ul visurilor",ca te referi la vocatie aici.
Tu pui problema gen "Stii ce ce job vrei,dar nu stii unde sa-l gasesti ( nu stii la ce firme sa-ti incerci norocul)".
Inca nu stiu,sunt confuz, am cateva idei, dar nu stiu daca sunt de mine, inca nu sunt incercate.
Tu, ti-ai gasit vocatia?
Ma gandesc sa ma mut in Japonia si sa devin artist manga dupa ce termin facultatea si masterul, deci inca nu mi-am gasit vocatia, dar stiu ce vreau sa fac.
Sau sa ma fac traducator de manga.
Cand gasesti sa faci un lucru cu dragoste, atunci ti-ai gasit-o.
Cum e Ronaldo pe teren, iubeste ce face si e bun
Eu iti urez multa bafta, sper sa te bucuri de viata facand ce iti place
Multumesc frumos, si eu iti urez tie multa bafta si sper sa gasesti sa faci ce iti place.