Sa fie posibil?
Am descoperit azi ce se intampla. la 10 fara 5 am iesit in balcon. nu inchisesem bine usa. catelul iesise din balcon si se duse la mine in camera. jucaus cum era si inca e :O cand sa ma culc, acesta a latrat, m-am speriat de nu-ti imaginezi, am zis: ''ce cauti tu aici azorel?''
apoi l-am dus in balcon. in timp ce beam apa, acesta a deschis usurel usa si s-a dus sub pat la mine in camera. eu crezusem ca n-am inchis bine usa si ca s-a deschis, ca vorbind intre noi, nu e o usa tocmai noua. cand sa ma culc, exact... ai ghicit si vei primi funda. se urca pe scaunul meu de birou, pe birou si batea cu labutele in geam. apoi intr-o viteza, sub pat si asa m-a tinut toat noaptea. ti-am zis ca e tare jucaus
dar nu ma pot supara pe el, voia doar sa se joace.
dimineata a intrat in balcon. cum? eu lasasem usa deschisa.
pe la vreo 10 fara, acesta a intrat in camera mea, sub pat si cand sa ma culc, a inceput
numai ca aseara nu a avut noroc pentru ca l-am vazut si am zis: ''deci tu erai.''
bine zis, ce telenovela am mai trait.
sa speram ca diseara sa nu mai bata. daca o va mai face, voi stii ca el este.
deci cum spuneam, primesti funda.
E cainele care se urca cu laba pe geam
Am uitat sa spun ca de ziua mea, mama mi-a daruit un catelus si cum sunt la bloc, ziua il tin in camera mea, iar noaptea il inchid in balcon. de ce nu il tin in camera mea? pentru ca mi se urca in cap
noapte buna