Fa sex. E o solutie antistres excelenta. Legat de mutatul in Japonia, nu te ingrijora. Care sunt premisele care te fac sa crezi ca ai avea succes cu o astfel de mutare? Nu vreau sa iti innec corabiile, dar trebuie' sa fii si un pic realist.
Un sport te-ar ajuta sa te eliberezi de tot acest stres!
Gandeste-te bine ce ti-ar place sa faci si cauta-ti un sport, pe care sa-l practici intens, face bine si la psihic dar si la fizic!
Nu prea ai cum, imi vine si mie sa innebunesc cateodata din cauza presiunii,, dar cu timpul' am invatat sa nu mai pun suflet pentru orice/
Pai, ca tot e toamna, iei si tu o tuica de pruna, si cand simti ca cedezi, mai dai o dusca pe gat, si tot asa pana te calmezi sau pana ajungi in coma.
No thanks! Another advice?
Tu nu te multumesti cu unul singur? Auzi la el ''another advice'' pai nemultumitului i se ia darul. nu ma lua in seama ca imi e somn. Mergi la un meci de fotbal si dupa infuleci o shaorma sa vezi cum ti se duce stresul/depresia/anxietatea.
Nu imi place fotbalul, si nu mananc shaorme, deci presupun ca am ghinion.
Bun, bun. Ai grija de corpul tau. Foarte bine!
De corpul meu am grija destula, viitorul asta ma ingrijoreaza, ca nu stiu daca o sa pot sa imi indeplinesc visele.
Iar gandesti negativ si nu e bine. Nu imi plac oamenii pesimisti!
Nemulțumitului i se ia darul, bine punctat
Nu sunt pesimist, ci doar ingrijorat!
Pe tine te iau de barbat. Imi place mai ales cand gandesti negativ. As bate la tine ca la covoare.
Bine , dar ne mutam in Japonia, daca nu, am vazut ca iti place Germania, am o verisoara care traieste acolo, poate sa ne gaseasca ea un loc pe acolo
Mananca o tableta de ciocolata amaruie KANDIA 55% sau 75% cacao! Este foarte buna pentru stres si oboseala!
Relaxează-te, nu te mai gândii la tot felul de lucruri. Dacă te stresezi nu rezolvi nimic. Poți încerca să faci ceva ce îți place.