anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Uneori simt ca cedez psihic! Uneori simt ca nu mai pot, simt ca cedez, nu mai suport presiunile care ma apasa, simt ca vreau sa incep sa tip cat de tare pot ca sa ma mai eliberez de stres.
Cum pot sa fac sa nu mai fiu stresat tot timpul?

41 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Fa sex. E o solutie antistres excelenta. Legat de mutatul in Japonia, nu te ingrijora. Care sunt premisele care te fac sa crezi ca ai avea succes cu o astfel de mutare? Nu vreau sa iti innec corabiile, dar trebuie' sa fii si un pic realist.

| Mayhem666 a răspuns (pentru KodrutZ):

Iubesc prea mult Japonia, de aceea vreau sa ma mut, pur si simplu o ador!

| Violleta2022 a răspuns:

Un sport te-ar ajuta sa te eliberezi de tot acest stres!
Gandeste-te bine ce ti-ar place sa faci si cauta-ti un sport, pe care sa-l practici intens, face bine si la psihic dar si la fizic!

| Drimmero a răspuns:

Nu prea ai cum, imi vine si mie sa innebunesc cateodata din cauza presiunii,, dar cu timpul' am invatat sa nu mai pun suflet pentru orice/

| Mayhem666 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu e chestie de pus la suflet, dar ma tot ingrijorez pentru tot felul de nimicuri, mai nou ma ingrijorez daca o sa pot sa ma mut in Japonia peste 4-5 ani.

| Drimmero a răspuns (pentru Mayhem666):

Parca Animeurile iti devoreaza viata,, patesti ce-am patit eu, pasiunea mancandu-ti sanatatea!

Poate asta e motivul, dar eu chiar vreau sa ma mut acolo peste vreo 4-5 ani, si nu stiu daca o sa pot sa reusesc, mai ales ca nu am pe nimeni cunoscut acolo. As putea sa ma mut si in Germania pentru ca am o verisoara care locuieste acolo, dar eu nu vreau in Germania, eu vreau neaparat in Japonia.

E interesanta cultura japoneza,, daca vrei in Japonia, iti dau datele de contact ale lui Wenger, ala a trait acolo prin anii 90',, pleci cu el de-odata si suntem amandoi multumiti!

Trebuia sa fie fotbalist, nu?

A fost fotbalist mosneagu', da' parca ma trolleaza, cand cred ca scap de el...isi semneaza noi contracte. 20 de ani are la Arsenal...20 de ani!

| T0T a răspuns:

Nu te mai gândi la lucrurile care te stresează, relaxează-te.

| OldSoul a răspuns:

Pai, ca tot e toamna, iei si tu o tuica de pruna, si cand simti ca cedezi, mai dai o dusca pe gat, si tot asa pana te calmezi sau pana ajungi in coma.

| Mayhem666 a răspuns (pentru OldSoul):

Eu nu beau, nu imi place bautura!

| Doub a răspuns:

Ţipă, şi sparge un borcan-două, cel mai bun remediu

| Mayhem666 a răspuns (pentru Doub):

As vrea eu sa fac asta, dar sunt la facultate acum, mai bine spus la camin, si nu am borcane aici, si chiar daca as avea, cred ca i-as speria pe colegii de camera si probabil o sa creada ca sunt nebun daca fac asta.

| Drimmero a răspuns (pentru Doub):

Am observat si eu, daca spargi ceva scapi de nervi,, e la nivel psihologic tot tacamu' asta.

| Doub a răspuns (pentru Mayhem666):

Făăăăă-oooooooo

| Florentina9210 a răspuns:

Ruleaza tutun cu aroma de capsuni.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Florentina9210):

No thanks! Another advice?

| Florentina9210 a răspuns (pentru Mayhem666):

Tu nu te multumesti cu unul singur? Auzi la el ''another advice'' pai nemultumitului i se ia darul. laughing nu ma lua in seama ca imi e somn. Mergi la un meci de fotbal si dupa infuleci o shaorma sa vezi cum ti se duce stresul/depresia/anxietatea.

Nu imi place fotbalul, si nu mananc shaorme, deci presupun ca am ghinion.

Bun, bun. Ai grija de corpul tau. Foarte bine!

De corpul meu am grija destula, viitorul asta ma ingrijoreaza, ca nu stiu daca o sa pot sa imi indeplinesc visele.

| Clorox a răspuns (pentru Mayhem666):

Crede-ma, tutunul merge foarte bine! Te asigur eu happy

Iar gandesti negativ si nu e bine. Nu imi plac oamenii pesimisti!

| Divy a răspuns (pentru Florentina9210):

Nemulțumitului i se ia darul, bine punctat happy

Nu sunt pesimist, ci doar ingrijorat!

| Mayhem666 a răspuns (pentru Clorox):

Nu vreau sa fumez, nu ma caracterizeaza, plus ca tin foarte mult la corpul si la sanatatea mea.

Pe tine te iau de barbat. Imi place mai ales cand gandesti negativ. As bate la tine ca la covoare. laughing

Bine laughing, dar ne mutam in Japonia, daca nu, am vazut ca iti place Germania, am o verisoara care traieste acolo, poate sa ne gaseasca ea un loc pe acolo laughing

| untu a răspuns (pentru Clorox):

Ptiu! Te inseli! Tutunul nu merge la stresul zilnic!

| untu a răspuns:

Mananca o tableta de ciocolata amaruie KANDIA 55% sau 75% cacao! Este foarte buna pentru stres si oboseala!

| Mayhem666 a răspuns (pentru untu):

E buna si pentru stres pe termen lung?

| untu a răspuns (pentru Mayhem666):

Da,dar poti sa mai mananci si niste seminte albe de dovleac sau negri de floarea-soarelui! Sa mananci ori de cate ori ai stres!

| Mayhem666 a răspuns (pentru untu):

De cateva saptamani sunt incontinuu stresat si pana cand nu iau o pauza (adica vacanta de iarna), nu o sa inceteze stresul, iar dupa terminarea vacantei o sa apara un stres si mai mare pentru ca o sa urmeze sesiunile si examenele si toate minunatiile astea crying

| syd2 a răspuns:

Ai 20 de ani, insa intrebarea e cam de 15

| Mayhem666 a răspuns (pentru syd2):

Awwww, ma flatezi :))

Răspuns utilizator avertizat
| Iunix a răspuns:

Relaxează-te, nu te mai gândii la tot felul de lucruri. Dacă te stresezi nu rezolvi nimic. Poți încerca să faci ceva ce îți place.

| ἶῆfἶῆἶƮყ a răspuns:

Rezolva toate problemele la punct, si totul va fi binewinking