anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Uneori simt ca cedez psihic! Uneori simt ca nu mai pot, simt ca cedez, nu mai suport presiunile care ma apasa, simt ca vreau sa incep sa tip cat de tare pot ca sa ma mai eliberez de stres.
Cum pot sa fac sa nu mai fiu stresat tot timpul?

41 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns (pentru Clorox):

Nu vreau sa fumez, nu ma caracterizeaza, plus ca tin foarte mult la corpul si la sanatatea mea.

| Florentina9210 a răspuns (pentru Mayhem666):

Pe tine te iau de barbat. Imi place mai ales cand gandesti negativ. As bate la tine ca la covoare. laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru Florentina9210):

Bine laughing, dar ne mutam in Japonia, daca nu, am vazut ca iti place Germania, am o verisoara care traieste acolo, poate sa ne gaseasca ea un loc pe acolo laughing

| KodrutZ a răspuns:

Fa sex. E o solutie antistres excelenta. Legat de mutatul in Japonia, nu te ingrijora. Care sunt premisele care te fac sa crezi ca ai avea succes cu o astfel de mutare? Nu vreau sa iti innec corabiile, dar trebuie' sa fii si un pic realist.

| OldSoul a răspuns:

Pai, ca tot e toamna, iei si tu o tuica de pruna, si cand simti ca cedezi, mai dai o dusca pe gat, si tot asa pana te calmezi sau pana ajungi in coma.

| Iunix a răspuns:

Relaxează-te, nu te mai gândii la tot felul de lucruri. Dacă te stresezi nu rezolvi nimic. Poți încerca să faci ceva ce îți place.

| Mayhem666 a răspuns (pentru OldSoul):

Eu nu beau, nu imi place bautura!

| Mayhem666 a răspuns (pentru KodrutZ):

Iubesc prea mult Japonia, de aceea vreau sa ma mut, pur si simplu o ador!

| syd2 a răspuns:

Ai 20 de ani, insa intrebarea e cam de 15

| Mayhem666 a răspuns (pentru syd2):

Awwww, ma flatezi :))

| untu a răspuns (pentru Clorox):

Ptiu! Te inseli! Tutunul nu merge la stresul zilnic!