Ai raspuns cu intarziere, intrebarea asta a fost pusa acum 2 zile
Pai stiu. Dar nu stiam daca ai ajuns
Am ajuns, ca nu am plecat in cosmos
Sunt in tren si ma plictisesc.
In tren? Iti vizitezi gagica? Ca tot e weekend.
Nu, ca nu am prietena, ma duc la camin, ca maine o sa incep facultatea.
Fa-ti. Nu stii ce minunat este sa vorbesti cu sufletul pereche.
Nu e chiar asa de usor, trebuie sa gasesc pe cineva cu aceleasi pasiuni ca si mine si care sa ma inteleaga. E cam greu din moment ce eu sunt eu si doar eu ma inteleg cu mine. Plus ca eu nu prea cred in suflete pereche.
Rau faci. O sa ajungi la o varsta punand un film sau un meci mai presus de tot, si te vei trezi ca nu ai pe nimeni langa tine, care sa saluti.
Nu te plictisi in tren, uita-te la priveliste pe fereastra, incearca sa dezlegi o revista cu rebusuri sau niste integrame (mai ales integrame pentru incepatori), mie imi plac la nebunie sa dezleg la integrame sau la rebusuri! Sau sa asculti niste muzica de pe telefon prin casti! Cam asta e niste solutii!
Pai pe geam la priveliste nu am la ce sa ma uit ca e bezna afara, reviste nu am la mine, asa ca am mai ascultat muzica, si am mai intrat pe TPU si pe Facebook si Youtube, dar acum sunt deja in camin, in tren am stat doar 2 ore si am ajuns in camin acum 2 ore, acum am ce sa fac, nu mai ma plictisesc, dar multumesc oricum
Citesc ceva interesant, iar in paralel ascult muzica
Marilyn Manson Sweet Dreams lyrics: https://youtu.be/K_wK7kdLTJ8
Aww... Clementine ce drăguț.
Iubesc clemetinele, fara clementine viata mea ar fi un esec
Pofta buna!
Am terminat gata, ma ingras. oricum multumesc
Si eu iubesc clementinele, de fapt toate citricele si piersicile si ciresele si cam toate fructele înafară de avocado, mango si papaya.
Si eu la fel ...doamne mi-am gasit jumatatea...
Jumatatea? nu cred. Poate sora din alta mama.
Pai da jumatate nu in sensul ala, jumate ca nu stiu te-ai prins tu.
da, m-am prins. Te referi la bff.
Daaa
În tren? îmi pare rău de tine, o să te mai plictisești mult și bine. Eu acum pierd timpul, ar trebui să mă apuc de teme, dar na, mai bine fac orice altceva.