Supraestimezi puterea unui preşedinte.
Până şi un dictator nu s-ar încadra cu toate cele într-un an.
Dar mă mir că de cei mai discriminaţi şi inocenţi ai uitat. Dacă şi ar merita interzis ceva, ar fi deţinerea de sclavi de orice fel, asta implicând interzicerea răpirii, violării, torturării şi uciderii a animalelor inclusiv non-umane şi implicând, desigur, interzicerea comercializării şi consumului de produse de origine animală şi a altor produse cauzatoare de suferinţă inutilă a animalelor. Asta da ar fi o lege dreaptă!
Primul pas ar fi sa inveti ce inseamna separatia puterilor in stat. Si pe urma ai afla ca nu ai nicio putere sa modifici ce vrei tu ca si presedinte
As dezvolta cultura in tara mea de orice tip, culinara, artistica( promovand tiparele multiple ale muzicii),, as dezvolta latura sportiva.
Pe plan ecologic incerc sa duc o politica in care sa le arat oamenilor ca natura este cea mai importanta,, daca ea ne permite sa stam pe pamant, ar trebui sa o respectam si sa aruncam gunoaiele in cos, nu pe jos.
Pe plan economic, daca voi avea atata putere, bag toti argatii in puscarie pentru banii furati, le confisc averea si investesc, de unul singur nu as putea face toate astea, prin oameni si pile/
Vezi ca ajungi inapoi pe lista aia daca mai tastezi in non-sens pe aici,, psihopatule!
Asa de sensibil ai ajuns? Ma faci sa rad, acum te victimizezi pentru a atrage atentia adminelor? fii barbat,, nu mai cauta like-uri, ai confundat cu Facebook-ul acest site.
Ce inseamna vorbirea aceasta?
Asta este o dovada ca e nevoie de introducerea bunelor maniere in scoli? ^_^
Eu unul as impune o limita maxima si una minima la pensii, cat si la ajutorul de cresterea copilului, e aberant ca unul sa primeasca cateva zeci, sute de mii de lei pe luna in timp ce altul nu are ce le pune copiilor pe masa.
Si bineinteles, micsorate salariile unor categorii ( parlamentari, primari si alti functionari de acest gen) si desigur marite la politisti, doctori, si profesori, dar desigur, totul cu o limita.
Si as mai crea o organizatie care sa verifice primarii si toate contractele acestora, iar in functie de rezultate sa primeasca penalizari/prime. Din nou, este aberant sa contribui cu taxe, sa contribui la salariile unor primari, vice-primari, consilieri si sa nu se schimbe nimic in bine in orasul in care locuiesti.
Si probabil, daca s-ar gasi bani, as incerca sa creez un program prin care sa ofer bani celor care doresc sa achizitioneze o masina noua, cu o dobanda nesemnificativa, astfel incercand sa innoiesc parcul auto.
Adevarul e ca ar fi multe lucruri de facut, e usor de spus ce si cum as schimba, dar odata ajuns la conducere cand vezi ca iti e imposibil sa mai repari intr-un timp atat de scurt ce au stricat ceilalti si sa iei totul de la capat este foarte greu, deoarece stim cu toti cum e cu "hartzogaraia" in Romania noastra draga.
Prima propozitie a ta exprima un mesaj corect, dar tipic comunismului. Nu sunt nici eu de acord cu discriminarea, dar egalitatea asta nu miroase a bine. Pana si atunci cand s-a vrut a fi o populatie ordonata si organizata, omul nu a fost de acord. De ce? Asta suprima vointa cetateanului. Ii trage pe toti la linie. Oricum nu este posibil asa ceva. Intotdeauna vor exista clase sociale diferite din mai multe puncte de vedere.
As prefera sa fiu considerat comunist, dar sa stiu ca in tara mea nu exista persoane care nu au ce pune pe masa, copii care sa nu mearga la scoala, familii care sa nu aiba un acoperis asupra capului.
Uite aici un mic exemplu: http://stirileprotv.ro/......stuia.html
Eu consider ca e foarte aberant sa se plateasca o asemenea suma, da, zicem 5000 de ron, dar deja 35.000€ e mult prea mult pentru tara noastra.
Cam la asta m-am referit. Personal nu mi-se pare corect ca un parinte sa-si creasca copilul cu o indemnizatie de 1200 de lei pe luna si sa existe asemenea cazuri in care indemnizatia ajunge la 35.000€.
5000-10.000 de lei pe luna ca indemnizatie de cresterea a copilului mi-se pare mai mult decat suficient in cazul in care vorbim despre un copil sanatos, dar sa se ajunga deja la suma enorma de 35.000€ e aberant.
Multumesc pentru raspuns, se vede ca ai nevoie de cei 7 ani de acasa, ca iti lipsesc. Apropo, sa nu te miri daca o sa ti se suspende contul, ca te-am raportat, ti-am dat si nefolositor si eronat, iar acum te bag si la ignore. Sa ai o zi buna in continuare.
Eu as legaliza prostitutia. Foarte multe femei o practica si oricat le-ai amenda,nu le poti opri din activitate caci e singura meserie pe care stiu sa o practice si clientii o tot solicita. Cea mai buna solutie este in a o legaliza si a infiinta bordeluri de stat in care ele sa-si desfasoare activitatea si sa plateasca impozit pe profit.
As legaliza toate drogurile si le-as comercializa in farmacii(folosite de medici, ele aduc multe beneficii anumitor oameni bolnavi). Chiar daca vor fi la indemana cui nu trebuie, fiecare sa-si asume. Exista centre de dezintoxicare. La nevoie, pot apela la acele centre. Daca interzici drogurile, discriminezi oamenii care au nevoie de ele, le lasi pe mana traficantilor care fac averi fara sa plateasca impozit si drogati tot exista. Le-as permite sa consume droguri daca au peste 18 ani,in cantitati mici,dar as dubla pedepsa pentru cei ce indraznesc sa le comercializeze(nu prea cred ca va mai fi vorba de contrabanda in cazul asta)
As legaliza suicidul asistat pentru cei ce au nevoie fizic(sunt boli in faza terminala care nu se pot nici macar ameliora si chinuie pacientul)
As construi cate un spital mic de urgente in fiecare CARTIER pentru a nu se duce cu totii la cel judetean(uneori timpul de deplasare poate costa grav sanatatea si viata oamenilor)
I-as pune pe politisti sa patruleze in tura lor pe anumite strazi si doar acolo sa supravegheze,ei fiind responsabili de securitatea locului acela(mai bine decat sa-si piarda timpul prin sectii sau pe unde au ei chef,plus ca in cazul asta se vor deplasa mai usor la nevoie,locuintele si spatiile la care sunt directionati fiind mai apropiate de ei)
Tot aici, pentru a ma asigura ca politistii amendeaza populatia in cazuri critice si pentru a nu lua mita, le-as da un mic procent din ceea ce castiga statul in urma amendarii celor pedepsiti.
I-as obliga pe toti patronii ca tot bacsisul sau bine zis, intregul supraprofit, sa fie impartit in mod egal angajatilor(pe langa salariu lunar obligatoriu) si patronii sa se multumeasca cu venitul lor.
As da o lege prin care toate restaurantele si fast-food-urile sa expuna bucatariile la vedere astfel incat clientii sa vada ce si cum se petrece acolo.
Tot aici, i-as obliga pe toti medicii chirurgi sa inregistreze audio-video toate operatiile si sa se afiseze la nevoie.
As adopta un regim politic nou, numit democratie liberala sau directa prin care persoanele fizice majore ale statului roman sa poata avea calitatea de deputat si sa propuna legi ca in urma a 100.000 de voturi acea lege sa fie propusa in Parlament.
Politicienilor le-as reduce drastic din salariu(undeva pe la maxim 3.000 de lei) intru-cat ei nu au studii, nu au experienta si nu muncesc pe masura pentru a primi salariile ce le castiga acum, ca sa nu mai spun ca ar trebui sa fie multumiti ca iau 30 milioane(lei vechi) pentru o profesie asa usoara si nobila(aceea de a conduce statul). Ei castiga peste 10.000 de lei pe luna, chiar mai mult, si un legist care invata 10-11 ani si lucreaza cu cadavre sfasiate sau arse castiga un salariu de 8.000 lei. , tot mai putin decat un politician care sfideaza si jigneste asemenea oameni. Cam astea sunt ideile care imi vin acum.
Din cate stiu eu, daca cineva asculta muzica in public, poate fi amendat oricum pentru perturbarea linistii publice. Deci, teoretic, ascultarea manelelor in public nu este legala. Cat despre cersetorie, este o infractiune. Fumatul sub 18 ani (sau 16) si consumul alcoolului de persoane sub 18 ani sunt, de asemenea, interzise. Majoritatea chestiilor propuse de tine sunt deja considerate infractiuni si pedepsite prin lege. Problema este ca sistemul nostru corupt nu pune in practica aceste pedepse si trece usor cu vederea peste astfel de lucruri. Iar asta este o problema a mentalitatii poporului, nu o problema de legislatie. Ba pentru ca i se face mila politistului de cersetor, ba ca e mituit de fata de 18 ani care e prinsa cu o bere in parc etc, vei vedea ca foarte putini politisi aplica legea cum trebuie.
Cat despre scoli mai bune si spitale..de ce trebuie sa construiesti altele noi? Exista cladiri deja, de ce sa consumi buget aiurea, cand poti sa modernizezi deja cladirile existente. La fel si cu blocurile. Din ce buget si unde construiesti blocuri noi? De ce nu poti sa le restaurezi pe cele vechi. Sa consturiesti ceva nou costa mult mai mult, decat sa restaurezi ceva mai vechi. Asta exceptand cladirile istorice care sunt foarte scumpe cand vine vorba de restaurare.
Cat despre cresterea salariilor, trebuie sa ai buget sa le maresti. Dupa ce ai aruncat banii pe apa sambetei, construind atatea clardiri inutile si dupa ce ai expluzat jumatate din forta de munca, ma indoiesc ca vei mai avea bani sa maresti salariile.
Cat despre interzicerea vorbitului urat in public sau discriminarea de orice fel (incluzand discriminarea verbala) ma duce cu gandul putin la un sistem totalitar.
Ce as face eu daca as fi presedinte.
Probabil ca as pune mai multi bani in educatie si in sanatate, renovand scolile si spitalele, oferidn cursuri de specializare profesorilor. Poate as aduce cativa profesori din Europa Vestica sa ofere niste cursuri de profesionalizare profesorilor nostri. Acum nu stiu daca profesorii nostri ar continua sa practice ce au invatat dupa ce profesorii respectivi ar pleca din tara. Insa ma gandesc ca daca ar avea salarii mai bune, poate ar fi motivati.
As incerca sa maresc poate salariile de munca si politistilor de rand. Poate atunci ar fi mai putin inclinati sa accepte mita si ar aplica legea mai bine. Nu stiu daca ar functiona, avand in vedere cat de inradacinata e mita la noi, insa cred ca as ar fi una dintre putinele solutii care ar putea functiona.
As face prostitutia legala pentru a putea pune taxe si impozit si a genera niste venituri.
As incerca sa maresc salariile celor care nu au nevoie de specializare precum vanzatori, electricieni, instalatori, ospatari, barmani, oameni de serviciu etc. Poate daca salariile ar fi mai bune in zona asta si lumea ar putea supravietui din ele, nu toti s-ar mai simti fortati sa faca o facultate pentru ca altfel nu ar avea din ce sa traiasca. Poate atunci vor fi si mai putini someri pentru ca ar avea locuri de munca. De asemenea, as incerca sa generez mai multe locuri de munca in zona asta. Momentan un salariu de ajutor de ospatar este in jur de 500 de ron. Ca sa fac o comparatie, in Romania, un salariu de vanzatoare la supermarket, full time fara vechime este cred ca, in jur de 1000 de ron (gross, fara taxe). In afara, un salariu de vanzatoare la supermarket full time, fara vechime este in jur de 2000 de euro gross (net primesti in jur 1500 de euro). Asta avand in vedere ca preturile alimentelor de la noi din supermarketuri, preturile hainelor la noi sunt preturi europene. O vanzatoare din Romania abia are bani sa isi plateasca chiria si intretinerea (daca traieste singura). Nu stiu cati bani ii raman pentru mancare sau daca ii raman. In afara, cu salariul asta iti poti plati chiria (500 de euro intr-un oras destul de scump) si iti raman inca 1000 de euro pentru mancare, intretinere si mai stiu eu, ceea ce este mai mult decat suficient, avand in vedere ca, asa cum am spus mai sus, preturile alimentelor din supermarketuri sunt acelasi ca si preturile noastre din supermarketuri.
De asemenea, impozitul l-as face in functie de salariu. Un individ care are un salariu minim pe economie, ar trebui sa plateasca mai putine taxe decat un individ care are un salariu mult peste medie.
Cat despre turism, as pune foarte mare accent pe el. Avem extrem de multe resurse naturale, cladiri, castele etc. As cauta sa se faca mai mult marketing in zona asta si cu siguranta as face accesul mult mai usor la ele, as pune harti si autobuze in engleza si franceza si m-as asigura ca turistul strain de rand are acces usor la ele fara sa schimbe 1000 de trenuri si autobuze. Sau daca trebuie sa le schimbe, le-as pune naiba in engleza, sa nu fie nevoit sa intrebe tone de romani cum ajunge la Bran. De asemenea, as fi abuzat castelul Bran la maxim. L-as fi restaurat si as fi pus pamflete de 10 metri cu Dracula. As fi facut si o casa a groazei langa si as fi platit actori sa sperie turistii. As fi mentionat de Dracula de la aeroport. Stiu ca romanii sunt foarte iritati cand aud de la straini de Dracula pentru ca li se pare ca distrug mostenirea culturala, insa tocmai asta este problema. Ca mentalitatea asta este ceea ce ne tine inapoi. Pentru noi, da, asta este o mostenire, insa pentru turistul american este un obiectiv turistic. Cand vine in Romania, vrea sa il vada pe Dracula, predecesorul tuturor vampirilor si regele intunericului, nu vrea sa auda zeci de romani incruntati care se plang de faptul ca americanii nu stiu nimic real despre noi si ca Dracula nu este real. Poti sa mentionez legenda si de unde a aparut Dracula, insa nu pe asta ar trebui sa se puna accentul. As imbunatati partiile de schi, as imbunatati statiuniile de namol, as face mai multa reclama pentru Delta Dunarii.
As face multe (considerand ca Parlamentul si Guvernul m-ar lasa sa le fac), insa astea sunt visuri. Iar dupa cum spuneam, problema la noi, in mare parte nu sunt numai masurile luate sau nu, ci in mentalitatea romanului de rand. Care vrea un guvern corect, in timp ce ia mita si pachetul de cafea pentru un favor inapoiat, care vrea ca tara sa progreseze si sa aiba un contact cu lumea din afara, insa isi vrea mostenirea istorica intacta, care se gandeste ca vrea strazi curate in timp ce arunca ambalajul de la guma de mestecat pe jos spunand ca d-asta avem femei de serviciu.
Din nou, m-ai inteles gresit. Nu am spus niciodata ca asta ar fi cel mai important aspect turistic al tarii. Totusi, daca stai sa te gandesti, fara legenda asta urbana despre Dracula, nici naiba nu ar sti despre Transilvania. Daca intrebi orice strain american sau din Europa Vestica despre Dracula iti va spune automat Transilvania. Fara cartea asta care a dezvoltat legenda asta urbana, nimeni nu ar sti de noi. Avem o nisa si avem o chestie pe care sa o utilizam in avantajul nostru. De ce nu o facem? Pentru ca nu vrem sa fim asociati cu o legenda urbana? Pentru ca suferim de o mandrie inutila? Atunci stam cu burta goala. Ti-am spus solutia. Atragi turistii si cand viziteaza castelul ghidul poate sa le explice de unde vine legenda. Problema este ca nu nu facem reclama pentru locurile astea si sunt extrem de greu de accesat. Turistii nu vin la noi in tara ca sa fie speriati, ci pur si simplu sunt intrigati pentru ca Romania are o chestie pe care nu o pot vedea absolut nicaieri altundeva.
Si ba da, comparativ cu resursele pe care le avem, stam extrem de prost cu turismul. Pentru ca am putea avea mult mai multe. Partiile de schi de la noi sunt mult mai ieftine decat alte tari din Europa Vestica. Am prieteni aici care merg sa schieze in Alpi, desi preturile sunt exorbitante. Habar nu aveau ca Romania are partii de schi. Cand le-am spus ca avem au fost foarte interesati. Desigur, problema la noi este ca hotelurile si cabanele de langa partiile de schi sunt multe in conditii mult mai proaste comparativ cu o tara vestica. Daca intrebi in Europa Vestica orice individ normal, majoritatea nu stiu nimic despre Romania, exceptandu-l pe Dracula. Ceea ce inseamna ca nu stim cum sa promovam turismul. Iar, in general, pe langa munti si mare, de regula mai vor sa vada si altceva. Iar daca noi nu vrem sa ne facem reclama in afara si nu vrem sa punem accent pe lucrurile specifice noua precum Dracula sau Delta Dunarii (fie el mit sau nu), de ce ar alege turistul american sau europeanul vestic Romania in detrimentul oricarei alte tari europene estice precum Bulgaria, Ucraina? Si ele au munti, mare, paduri, natura si relativ aceleasi preturi. Asa ca turistul isi va face alegerea la relativ la intamplare. De asemenea, dupa cum am spus, accesul la astfel de zone este destul de greu si exista foarte putine informatii in engleza. Nu ar strica sa lucram in zona asta.
Cat despre impozite, la noi impozitul este de 33% pentru fiecare. Ceea ce am sugerat eu este un impozit de aproximativ 10% pentru un individ cu un salariu minim pe economie, iar persoanele care au mai putin de atat nu platesc aproape deloc impozit. Cat despre persoanele care castiga foarte mult ajung maxim la 54% impozit pe venit. Taxele aici sunt, de exemplu, aplicate pe salariul anual, nu lunar.
Cat despre faptul ca ar incuraja plata la gri, daca lumea nu ar mai avea o mentalitate atat de corupta si daca oamenii legii si-ar face treaba intocmai, nu ar incuraja-o. Am si mentionat mai sus ca problema la noi este mentalitatea. Este foarte posibil si daca avem salarii mai mari si impozite mai mici tot sa nu functioneze nimic, din cauza ca abuzul fiscal si finianciar sunt adanc inradacinate in mentalitatea romanului. Cat despre unde s-ar duce banii din impozit? In restaurari, in refacerea drumurilor, in serviciu social etc. Nu trebuie sa se duca neaparat in transportul pentru studenti.
P.S. Apropo, sa stii ca nu am nimic cu tine, in ciuda faptului ca tu evident, ai ceva cu mine. Nu ma deranjeaza sa dezbat si sa discut pe un anume subiect cu tine. Poate tu crezi ca ma enervezi comentandu-mi mereu la raspunsuri? Oricum ar fi, tare mi-ar placea, macar o data sa vad un raspuns de-al tau care nu contine un atac personal.
De fapt, imi spun parerea, la fel ca tine si ca oricare altul de pe site-ul asta, mai ales la o intrebare ipotetica. Faptul ca imi argumentez opinia si mi-o apar cand vine un individ ca tine care are impresia ca are dreptate doar pentru ca arunca atacuri personale, nu ma face pe mine o nesuferita. Eu macar stiu diferenta dintre a ataca o persoana si a ataca argumentele ei. Tu nu. Tu ai impresia ca atacurile adhominem sunt o dovada a inteligentei si a politetii. Iar faptul ca stiu mai mult ca tine, nu ma face atotstiutiare, desi pentru tine asa se pare.
Cat despre Dracula nu am zis nicaieri ca este cel mai important aspect al turismului romanesc. Poti sa cauti pana maine si nu vei gasi spus de mine ceea ce sustii tu ca am spus. Despre Dracula am dat un exemplu si am spus ca este un aspect important al turismului si ca ar trebui utilizat mai mult pentru ca ar aduce un venit foarte mare. Tu ai priceput altceva. Si anume ceva prost. Ca de obicei.
Cat despre faptul ca nu te obosesti sa imi raspunzi la toate intrebarile, nici nu e nevoie. Iti reamintesc ca de un an de zile tu esti singurul care se baga in seama cu mine si ma mentioneaza chiar si cand nu sunt de fata.
Cat despere taxe si impozite, nu am inventat eu numerele si nici nu le-am presupus. In Belgia asa se aplica taxele. Daca vrei, te invit sa cauti singur sau uite aici link-ul:
http://www.belastingschijven.be
Nu ma astept sa intelegi olandeza, dar te poti uita la numere si in cel mai rau caz poti sa folosesti google translate. Vei vedea ca taxele aici fluctueaza in functie de salariu si ca astea sunt numerele pe care ti le-am dat eu cu aproximatie.
Diferenta dintre mine si tine este ca eu pot sa imi sustin "parerea" intotdeauna cu niste surse. In timp ce tu nu cred ca ai sanse sa iti sustii cu surse o parere de genul "tu mereu ai impresia ca stii ceea ce afirimi, dar mereu sustii enormitati si d-asta nu te sufar". Afirmatie extrem de copilareasca, apropo. Pentru ca da, dupa logica ta, poate ar trebui sa afirm lucruri pe care nu le cunosc si de care nu sunt sigura si ca bonus ar trebui sa coincida cu parerile tale. Poate atunci nu ti-as mai fi atat de nesuferita.
Iar problema ta cu mine este faptul ca nu ai prea mult contact in viata reala. Ca daca ai avea persoane in viata reala a caror activitate sa o urmaresti cu atata determinare asa cum urmaresti activitatea userilor de pe TPU, nu ai mai fi aici, sa imi spui mie, individa pe care nu o cunosti, cat de nesuferita iti sunt pentru ca imi spun parerea care nu coincide cu a ta si sa numeri raspunsurile offtopic ale lui grey si drimmero.
Avand in vedere ca ultimul tau raspuns nu este decat o invitatie ieftina la o ocareala de mahala, asa cum este in general atitudinea ta, asta este ultimul raspuns pe care ti-l dau pe tema asta. Cand o sa vii la mine cu argumente solide la ceea ce spun si nu cu pareri si cu atacuri personale (asa cum oricum o faci si tu intotdeauna, ca nu te-am vazut vreodata sa vii la mine cu altceva), atunci sa vii si sa imi spui ca nu am dreptul sa imi spun parerile. Pana atunci nu ramai decat la stadiul asta, de copilandru ridicol, hipersensibil si frustrat.
Ce ai face tu ar fi discriminare. Daca nu poti sa asculti manele in public, sa nu poti nici un alt gen - sa nu asculti deloc muzica in public. Nu ascult manele, dar tu nu poti sa dai lege doar pentru muzica aia.
Pe langa faptul ca in Romania ca presedinte nu poti face atatea (suntem republica semi-prezidentiala, nu prezidentiala - deci presedintele nu face ce vrea - nu poti expulza), legile pe care le-ai da sunt subiective. Adica alianta cu niste tari puternice, nu ma mira ca ai zis Japonia.
Sistemul de invatamant este bun la noi (teoretic - dar trebuie imputinata materia). Adica ideea sa stii de toate este buna. Dar cand e prea multa, nu mai reti nimic. Practica faci la facultate.
Ca sa ai profesori mai productivi, acolo trebuie salarii mai bune.
Mie imi plac blocurile noastre, toate tarile slave (fost comunite) au asemenea blocuri... semanam si noi cu cineva. Nu trebuie sa ne chinuim sa semanam cu occidentul neaparat.
Biserica este si ea o institutie publica. Daca plateste taxe si impozite, trebuie sa si primeasca. Sunt biserici care nu platesc, sunt care platesc. Aici ar fi ok ca religiile sa nu se mai implice in politica.
Chiar daca multe legi pe care le-ai da sunt subiective, greu de implinit... eu te-as vota daca te-as cunoaste. Cei mai multi candidati veneau cu o gramada de promisiuni si apoi uitau de ele.
Are dreptate,partial. Nici mie nu-mi convine cand trebuie sa-mi vibreze timpanul pe sunetele generate de melodiile altora. Cu alte cuvinte, i-as obliga pe toti cei care asculta muzica in public, de orice gen, sa poarte casti si sa asculte pentru ei, chiar daca pot dauna. Nimeni nu ii pune sa asculte muzica pe-afara.
Mi-a venit in minte un lucru.
Duminica sa nu gasesti nimic deschis. Toata lumea sa aiba liber toata ziua, fara sa li se scada din salariu.
Cei mai multi deja sunt liberi Duminica, dar vad de exemplu casierii la magazine care lucreaza, soferii de autobuz. Ar fi frumos o zi pe saptamana sa fie liniste, fara agitatie.
Cu asa reforme departe nu ajungi caci pentru ele trebuie bani, dar de unde? Sau o sa pui impozit pe respirat?
"-As da lege ca toti banii pe care ii primesc bisericile sa se duca spre scoli si spitale";,ma mir ca n-ai zis ca ai desfiinta bisericile.
"-As interzice manelele", ai fi huiduit, e un drept, fiecare are placerile lui, nu i le poti interzice.
Eu nu prea cred asta. Oricum, vezi ca am modificat la partea cu manelele. O sa apara in curand intrebarea modificata, sper ca esti multumit asa. Mie sincer sa fiu, nu imi plac manelele absolut deloc, si le-as interzice definitiv, dar ai dreptate fiecare are dreptul sa asculte ce-i place, dar in casti sau acasa, nu cum mi s-a intamplat mie saptamana trecuta, cand ma pregateam sa cobor din tren, am auzit manele cantate la telefon, date la maxim, in tren, care pana la urma este un mijloc de transport publc.
Si eu as interzice manelele la ora 3 dimineata cand dabia pot inchide un ochi in zona in care m-am mutat ca au astia boxa de la masina e groaznic.
Nici mie nu imi plac manelele dar in blocul meu unde m-am mutat stau astia afara si dau manelele la maxim si noaptea nici nu mai zic dupa cum vezi comentariul meu este la 2:30 noaptea.
Poti chema politia, eu asa as face in locul tau.
Nu e rau ceea ce iti doresti tu dar din pacate astea nu o sa se intample aici.
Uite ce as face eu.
-As pune toate prostituatele din tara sa faca munca in folosul comunitatii.
Si as face la fel ce ai face si tu in rest.
Din pacate nimanui de aici din tara nu prea ii pasa de soarta tarii doar se plang ca nu e aia ca nu se face aia, ca nu stiu ce dar nu o sa ii vezi pe altii ca o sa faca ceva din ce ar trebui facut, pai daca chiar le-ar pasa de soarta tarii ar face proteste de dimineata pana seara din scopuri bune, nu sa faca niste proteste pentru vreo 50 de lei impotriva unei legi pe care nici nu au citit-o si sa stea sa asculte manele si sa sparga seminte pe o banca in timp ce se uita la fundul fetelor.
Pai n-am dreptate? oricum nu o sa se schimbe nimic in tara asta, cu totii stim ca aici nu o sa mai fie nici macar 15 milioane de locuitori in tara si societatea e asa cum e, mai asteptam schimbare?
Pai stii cum e, daca schimbi prea multe sau ai intentia asta esti asasinat
Cel mai probabil anul urmator ar veni un incapabil in locul meu care ar distruge totul. Eforturile mi-ar fi in zadar, deci n-as schimba nimic.
Suna copilaresc cu tente de dictatura.
Pe langa asta, nu-ti ajunge un an sa faci toate astea. Maxim 2 km de autostrada.
Dacă ai candida și ai spune că astea sunt principalele obiective, ai primi cam câteva sute de voturi, alea doar pentru mărirea de salarii, drumuri, partea cu educația, probabil pentru ideea cu bisericile și de la cei care au o anume boală pe maneliști.
Iar eu te-aș vota doar pentru a vedea cum încerci să "îmbunătățești" economia țării prin aruncarea forței de muncă din țară, în loc să le oferi tu locuri de muncă.
Restul ți-ar plânge de milă.
As semna un decret in urma caruia as acorda" Steaua Romaniei" in grad de Cavaler unui user de pe acet site.
Nu.l nominalizez, fiindca nu sunt inca presedinte.
Sa vina W0nger in locul lui Anime Lover,, iar Romania in secunda 2 e sub dictatura!
Măi,1x am pus
Arsenal favorita la absolut toate casele de pariuri,, insa un lucru e putred, Utd are cota de 3 si ceva, fata de 2 a noastra, un 2-0 si fericirea vine.
Frumos meci! O incantare, nu alta...Nu esti de acord cu transferul, sa inteleg?
Arsenal we love we do!
S-a facut dreptate,, cum ar fi sa prindem ucl acum pe ultima suta de metri? Cu toate ca nu meritam, dar spiritul lui Arsenal se duce acolo unde ii este locul/
Sunt total de acord cu ce ai scris, dar cred ca mai intai ar trebui ca mentalitatea oamenilor sa fie schimbata. De exemplu sa avem mai multe proiecte educationale, despre ecologie, stil de viata sanatos, etc si ca acestea sa fie bine promovate. Simularile in cazuri de urgenta sa fie mai bine facute. La scoala sa vina profesionistii sa ne arate astfel de lucruri. Sa avem cursuri de prim ajutor, care in momentul de fata se fac doar la optional Educatie pentru sanatate din cate stiu. Sa aducem un fel de pace intre generatii, sa promovam libertatea de gandire, religia sa fie interzisa in scoala, violenta sa fie combatuta, cea fizica cat si cea verbala/emotionala. Profesorii din scoli sa fie evaluati mai strict.
Hah expulzat din tara xD vad ca multe ti-ai pus in plan pentru un an, cand ai avea timp pentru odihna? sau duminicile tot le lucrezi )
Daca as fi in stare sa schimb tara in bine, nu m-as gandi la mine, nici nu as vrea sa ma odihnesc, as face orice sa o schimb si sa fim vazuti si noi intr-o lumina mai buna, ca m-am saturat sa tot vad ca romanii sunt priviti ca niste cersetori, tigani, ca tara noastra este plina de hoti, etc.
M-am saturat si as vrea sa o schimb, pacat ca este doar un vis care va ramane la stadiul de vis.
Ne trebuie exact ce ne lipseste. O tara ok nu prea vad, din nici un punct de vedere, in special economic. Poate tu vezi, dar eu nu. Din cate stiu suntem a doua cea mai praf tara din punct de vedere economic din Europa. Doar Bulgaria ne intrece ca fiind cea mai praf din acest punct de vedere. Noi fiind urmatorii, deci nu vad unde ar fi acel ok de care vorbesti tu.
Aș introduce regimul nazist.
Aș lăsa femeile fără drepturi.
Aș interzice exprimarea liberă.
Aș introduce pedeapsa capitală.
Aș omorâ toți analfabeții.
Aș legaliza sinuciderea asistată
Aș legaliza drogurile.
Aș ilegaliza religiile.
Aș reîntroduce armata obligatorie.
Aș micșora salariile cu 70%.
Aș schimba numele țării în Dacia.
Aș declanșa Al Treilea Război Mondial.
Aș legaliza prostituția.
Mi-aș lua o mașină blindată ca să nu fiu asasinat.
Toată lumea ar trebui să poarte aceleași haine, cu excepția mea.
Aș pune camere și microfoane in toate casele.
Aș legaliza incestul.
Aș interzice ieșirea oamenilor din țară, orice avion care zboară deasupra Daciei este bombardat.
Aș construi un zid la granită.
Aș face din Dacia o nouă putere mondială.
Majoritatea ideilor tale sunt banale, nu stau sa le dezvolt pe toate DAR, ai contrui scoli si spitale? Bravo, cine o sa lucreze in ele si cine o sa invete in ele? Romania, are nevoie in momentul de fata de cel putin 50 de mii de doctori. Ai creste salariul cu 50%, din ce bani? Crezi ca poti sa maresti salariul fara productie? Aia cu terminarea studiilor si negasirea locului de munca ori expulzarea, ma amuza teribil, pai cine esti tu in primul rand sa obligi pe cineva sa munceasca? Si mai important, trebuie sa creezi locuri de munca ca sa aiba omul de unde alege. Astea fiind spuse, ai o totala lipsa de cultura generala si esti foarte credul/a.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: