anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi daca ati putea deveni presedinte pentru un an, ce ati schimba la tara asta?

Eu as incerca sa o fac una din cele mai faine tari.

Cam asta as schimba:

-As interzice ca manelele sa fie ascultate in public;
-As interzice cersitul, oricine cerseste va fi amendat;
-As interzice fumatul persoanelor sub 18 ani;
-As interzice consumul alcoolului persoanelor sub 18 ani;
-As construi scoli si spitale mai bune;
-As da lege ca toti banii pe care ii primesc bisericile sa se duca spre scoli si spitale;
-As repara toate drumurile din tara;
-As creste salariile cu pana la 50% mai mult decat sunt in momentul actual;
-Orice persoana care si-a terminat studiile fiind superioare sau nu, si in termen de 1 an, maxim 2 nu si-a gasit absolut nimic de munca, va fi expulzat din tara;
-As incerca sa inbunatatesc economia tarii;
-As incerca sa amenajez orasele si toate locurile publice sa arate cat mai frumos;
-As incerca sa fac turismul sa evolueze mai mult;
-As amenda sever pe oricine arunca mizerii pe jos, existand cosuri de gunoi, dar nefiind folosite.
-As incuraja folosirea tehnologiei de cat mai multe persoane;
-As construi blocuri noi, mult mai frumoase si mai curate decat cele actuale;
-As adopta un sistem de invatamant de la tarile mai dezvoltate si as adauga cluburi (spre exemplu club de stiinta, club de limbi straine, club de sport, etc.) in scoli, ca dupa ore elevii sa poata sa interactioneze mai mult unii cu altii si sa invete lucruri noi;
-As elimina orele nefolositoare si as introduce ore folositoare si care sa nu extenueze mental copiii;
-As incerca sa elimin discriminarea de orice fel;
-As face aliante cu alte tari mai dezvoltate cum ar fi USA si Japonia;
-As incerca sa folosesc mai cu cap resursele tarii, nu cum sunt folosite in momentul actual;
-As incerca sa introduc inca din clasele primare ore de invatare a codului bunelor maniere;
-As interzice injuratul sau vorbitul urat in public;

In general as incerca sa fac tara sa arate mai bine, si sa aiba oameni mai educati. Sunt mult mai multe lucruri pe care le-as schimba, dar un an nu este de ajuns, asa ca as incepe cu cele enumerate mai sus.
Voi ce ati schimba daca ati deveni presedinte pentru un an?

85 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns (pentru NOname):

Stai linistita ca m-am gandit si la asta, si cu greu m-am abtinut sa nu o scriu mai sus, dar am zis ca o sa primesc la hate aici pe site de o sa imi ajunga pana la anul.

| RaduMihaiRadu a răspuns:

Cum sa expulzezi din tara o persoana care nu si-a gosit de munca? Eu i-as taia ajutorul social si as pune-o la munca comunitara. Maturat strazi, curatat parcuri, etc etc

| Mayhem666 a răspuns (pentru Clorox):

Nu pot sa cred ca unul din prietenii mei buni deja este impotriva mea. Care legi nu iti plac?

| Sociopatul a răspuns (pentru Mayhem666):

Nu o sa o schimbi nici cu lege, crede-ma! Nu era deja pus in lege ca nu ai voie sa fumezi daca esti sub 18 ani? Si totusi toti fumeaza. de ce? Pentru ca fiecare isi face legea, si multi nu sunt suficienti de civilizati sa accepte legea.

| Mayhem666 a răspuns:

Bine de stiut, ca sa te bag la loc.

NOname
| NOname a răspuns (pentru Mayhem666):

Contează?

| Drimmero a răspuns:

As dezvolta cultura in tara mea de orice tip, culinara, artistica( promovand tiparele multiple ale muzicii),, as dezvolta latura sportiva.
Pe plan ecologic incerc sa duc o politica in care sa le arat oamenilor ca natura este cea mai importanta,, daca ea ne permite sa stam pe pamant, ar trebui sa o respectam si sa aruncam gunoaiele in cos, nu pe jos.
Pe plan economic, daca voi avea atata putere, bag toti argatii in puscarie pentru banii furati, le confisc averea si investesc, de unul singur nu as putea face toate astea, prin oameni si pile/

suntserios
| suntserios a răspuns:

Primul pas ar fi sa inveti ce inseamna separatia puterilor in stat. Si pe urma ai afla ca nu ai nicio putere sa modifici ce vrei tu ca si presedinte

| Mayhem666 a răspuns (pentru NOname):

Nu chiar, dar nu as vrea sa primesc injuraturi.

| Desireღ a răspuns:

Pfui, hai să interzicem atunci și anime-urile, manga și hentai-ul, pentru că da de ce nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As semna un decret in urma caruia as acorda" Steaua Romaniei" in grad de Cavaler unui user de pe acet site.
Nu.l nominalizez, fiindca nu sunt inca presedinte.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Nu e rau ceea ce iti doresti tu dar din pacate astea nu o sa se intample aici.
Uite ce as face eu.
-As pune toate prostituatele din tara sa faca munca in folosul comunitatii.
Si as face la fel ce ai face si tu in rest.
Din pacate nimanui de aici din tara nu prea ii pasa de soarta tarii doar se plang ca nu e aia ca nu se face aia, ca nu stiu ce dar nu o sa ii vezi pe altii ca o sa faca ceva din ce ar trebui facut, pai daca chiar le-ar pasa de soarta tarii ar face proteste de dimineata pana seara din scopuri bune, nu sa faca niste proteste pentru vreo 50 de lei impotriva unei legi pe care nici nu au citit-o si sa stea sa asculte manele si sa sparga seminte pe o banca in timp ce se uita la fundul fetelor.
Pai n-am dreptate? oricum nu o sa se schimbe nimic in tara asta, cu totii stim ca aici nu o sa mai fie nici macar 15 milioane de locuitori in tara si societatea e asa cum e, mai asteptam schimbare?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aș face turul României! Aș vizita cele mai nedescoperite locuri frumoase din țară și le-aș promova. N-avem nevoie de schimbări; avem nevoie de performanță!

| deeeaqq a răspuns:

Îți mulțumim că nu ne-ai interzis să respirăm, e de apreciat.

Răspuns utilizator avertizat
| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa vina W0nger in locul lui Anime Lover,, iar Romania in secunda 2 e sub dictatura!

| Clorox a răspuns (pentru Mayhem666):

Aproape toate straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Măi,1x am puswinking

| Mayhem666 a răspuns (pentru Clorox):

E bine ca ai spus aproape, deci exista cateva care iti convin, banuiesc.

| Mayhem666 a răspuns (pentru deeeaqq):

Cu placere.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Desireღ):

Nu e nevoie sa le interzicem pe alea. Daca as fi presedinte le-as promova. Macar de ar ajunge tara asta ca si Japonia, dar nu o sa se intample asta niciodata, suntem cu sute de ani un urma ei.

| CodyObrain a răspuns:

Majoritatea oamenilor ar dori sa schimbe ceva in tara, dar cu o cultura slab dezvoltata ca si in cazul tau, majoritatea ramane la stadiul de visat.In prezent exista 2 mari categorii de tari in Europa(dezvoltate si in curs de dezvoltare). Romania se afla in a doua categorie, majoritatea resurselor ei merg in infrastructurainfrastructura(90%), si doar 10% in educatie.In tarile dezvoltate aproximativ 50-60% din resurse merg in educatie si in forta de munca.Romania nu poate trece la pragul de mai tara "dezvoltata" cu o populatie atat de prost informata, pana si asa zisa "elita" a tarii este inca la stadiul de primata.Pur si simplu ceea ce aia ai scris tu este extrem de copilaros, oricine poate veni cu o lista de dorinte si sa scrie ceea ce il doar. Apropo daca expulzezi forta de munca din tara nu o sa fii prea bine privit de celelalte tari(din lista ta cu dorinte rezulta ca vrei sa fii apreciat de ceilalti). Oricum o lista de dorinte mare, mult scris, informatie de gradinita, asa nu se aduc schimbari).

| OldSoul a răspuns:

Eu unul as impune o limita maxima si una minima la pensii, cat si la ajutorul de cresterea copilului, e aberant ca unul sa primeasca cateva zeci, sute de mii de lei pe luna in timp ce altul nu are ce le pune copiilor pe masa.
Si bineinteles, micsorate salariile unor categorii ( parlamentari, primari si alti functionari de acest gen) si desigur marite la politisti, doctori, si profesori, dar desigur, totul cu o limita.
Si as mai crea o organizatie care sa verifice primarii si toate contractele acestora, iar in functie de rezultate sa primeasca penalizari/prime. Din nou, este aberant sa contribui cu taxe, sa contribui la salariile unor primari, vice-primari, consilieri si sa nu se schimbe nimic in bine in orasul in care locuiesti.
Si probabil, daca s-ar gasi bani, as incerca sa creez un program prin care sa ofer bani celor care doresc sa achizitioneze o masina noua, cu o dobanda nesemnificativa, astfel incercand sa innoiesc parcul auto.
Adevarul e ca ar fi multe lucruri de facut, e usor de spus ce si cum as schimba, dar odata ajuns la conducere cand vezi ca iti e imposibil sa mai repari intr-un timp atat de scurt ce au stricat ceilalti si sa iei totul de la capat este foarte greu, deoarece stim cu toti cum e cu "hartzogaraia" in Romania noastra draga.

| Kogaion a răspuns:

Majoritatea ideilor tale sunt banale, nu stau sa le dezvolt pe toate DAR, ai contrui scoli si spitale? Bravo, cine o sa lucreze in ele si cine o sa invete in ele? Romania, are nevoie in momentul de fata de cel putin 50 de mii de doctori. Ai creste salariul cu 50%, din ce bani? Crezi ca poti sa maresti salariul fara productie? Aia cu terminarea studiilor si negasirea locului de munca ori expulzarea, ma amuza teribil, pai cine esti tu in primul rand sa obligi pe cineva sa munceasca? Si mai important, trebuie sa creezi locuri de munca ca sa aiba omul de unde alege. Astea fiind spuse, ai o totala lipsa de cultura generala si esti foarte credul/a.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Arsenal favorita la absolut toate casele de pariuri,, insa un lucru e putred, Utd are cota de 3 si ceva, fata de 2 a noastra, un 2-0 si fericirea vine.

| Emmy125 a răspuns:

Cum sa expulzezi oamenii care nu isi gasesc de munca? Daca as fi presedinte as oferi locuri de munca! Când cineva termina liceul si nu vrea sa continue studiile: la munca! Când termina licenta: la munca! Sa se asigure locuri de munca pentru fiecare absolvent. Nu sa-si caute, sa nu-si găsească si gata, afară din tara.
Eu as interzice si rock-ul in spatiile publice.
Si as da legi mai severe pentru cei care tortureaza animalele.
Si as face mai multe adăposturi modernizate pentru animale. Si as încuraja adoptia de animale nu cumpararea lor.

| AC4S4 a răspuns:

Mi-a venit in minte un lucru.
Duminica sa nu gasesti nimic deschis. Toata lumea sa aiba liber toata ziua, fara sa li se scada din salariu.
Cei mai multi deja sunt liberi Duminica, dar vad de exemplu casierii la magazine care lucreaza, soferii de autobuz. Ar fi frumos o zi pe saptamana sa fie liniste, fara agitatie.

| Nefarius a răspuns:

Visuri, visuri, visuri...

| anonimg a răspuns:

Ce inseamna vorbirea aceasta?
Asta este o dovada ca e nevoie de introducerea bunelor maniere in scoli? ^_^

| anonimg a răspuns:

Eu as face toate salariile egale.