Am stat si o luna fara internet si nu am murit. Rezist foarte bine si fara, caci viata imi ofera destule sa ma pot bucura de tot ce ma inconjoara.
Pot sa rezist si 2-3 saptamani *cough am avut descarcat de dinainte tot ce imi trebuia cough*
Ma enervez cand pica si apoi fac altceva. Am o gramada de filme, seriale si jocuri pentru care nu am nevoie de internet. Intial imi omor o ora, doua cu ele, dupa citesc o carte, ies pe undeva, ma uit la televizor etc. Uneori poate folosesc 4G dar ma enervez repede pentru ca totul este mic si nu pot sa deschid 100 de taburi.
Acum o luna nu am avut internet o saptamana. Amuzant a fost ca nici nu mi-am dat seama cand a revenit internetul. Am observat a abia doua zi cand am redeschis calculatorul, dar nu in ziua initiala.
Asemanator, doar ca eu fac si mai rau, nu suport cand trebuie sa platesc ceva lunar si nu merge cum trebuie, nu mi-e de bani, pur si simplu, nu suport!
Mi-a luat internetul o saptamana, cred ca acum o luna, in primele zile am turbat, dupa m-am obisnuit!
Chiar asa?
Mie nu mi-ar fi chiar foarte daunator, as rezista, caci am trait 1 luna intreaga vara asta in sat, fara net, doar cu pian si carti... si apa
Cand s-a intamplat cu intreruperea internetului datorita furtunii, a cazut un copac mare si s-a rupt accidental o portiune mare de cablu de fibra optica si am stat fara internet 3 saptamani! Am fost foarte calm si mi-am gasit ceva de ocupatie in casa sau in gospodarie pana ce revine semnalul de internet!
Cand eram mai mic ma enervam rau.
Acum ma mai enervez uneori cand sunt in toane proaste.
Dar daca numai merge netul, ori citesc ori ma joc un joc singleplayer ori ies afara.
Nu sunt disperat.
Https://media.giphy.com/media/eAuYqkRi3yZgc/giphy.gif
Ma imbrac cu ce apuc si fug sa-l platesc sau nu. Am nelimitat pe whats app, pot sa traiesc si cu atat
LisaJulie întreabă: