Științifice, despre animale, probleme ecologice, cosmos personalitati științifice, etc.
Documentare despre animale, natură, ecologism, diverse probleme create şi legate de om: suprapopulare, industria alimentară, poluarea mediului înconjurător, suferinţa provocată fiinţelor nevinovate, rasism, sexism, xenofobie, homofobie, speciism, sclavagism; despre cosmos, formarea Universului, evoluţie, despre daunele provocate de religie, de mafioţi în sutane, despre credulitatea majorităţii, despre bigotism, despre mintea umană, despre remarcabile perioade ale istoriei, despre mişcările sociale, feminism, democraţie, etc, despre vieţile oamenilor deosebiţi (artişti, personalităţi interesante, puternice), despre descoperirile şi invenţiile ştiinţifice, despre design, arhitectură, construcţii, muzică, artă şi despre lucrurile educative în general.
Documentare despre natura, animale( cand incepeau alea de pe Descovery eram ca la cinema),, evolutia omului din perspectiva stiintifica/religioasa, luand putin din fiecare si incercand sa vad care imi suna mai plauzibil, despre cutremure,, tsunami-uri, vulcani si despre forta naturii in general, imi plac si cele istorice si despre adevaruri nezise si ascunse de-a lungul istoriei, despre fotbal, sport, industrie muzicala,, etc...
Cele strict tehnice. "Dezastre in aer", "How it's made", "Big, bigger, biggest", etc.
Univers/cosmos/planete/galaxii extraterestrii Vrajitorie animale salbatice fantome si chestii paranormale
Mie imi plac sa urmaresc documentare de pe BBC EARTH,DISCOVERY CHANNEL,VIASAT NATURE, DISCOVERY SCIENCE, ANIMAL PLANET, NATIONAL GEOGRAPHIC, ANIMAL PLANET.Documentare despre animale salbatice,insecte,pestii si fauna apelor lacurilor,marilor si oceanelor, curiozitati si ciudatenii naturii, extraterestrii, univers/cosmos/galaxii/planete si evolutia lor si ce traiesc pe ele (animale si plante extraterestre), despre mituri si experimente stiintifice!
MadaAwwr întreabă: