Ai grija cu amenintarile de moarte ca nu-i de gluma ca te voi raporta!
Stiu la ce te referi, nici mie nu prea imi place sa se afle lucruri despre mine. Imi place sa fiu mai secretos!
Nu sunt amenintari. Este umor. Umor negru. Nu toti au capacitatea de a-l intelege. Imi pare rau, daca te-am jignit cu ceva, dar nu te supara, nici macar nu ti-a fost adresata aceasta gluma. Prin urmare nu inteleg starea ta de revolta.
Si pe mine m-a amenintat ca ma raporteaza, dar se pare ca unii oameni nu ne inteleg umorul. Nu stiu de ce se baga in discutiile altora, dar ma rog...
Când eram mică nu, dar acum îmi place mai ales că am aflat de ce mi-a fost pus!
As spune ceva, dar pun pariu ca iar va rasari de undeva. Ce spui, sa-i faca Hell Girl o vizita?
Nu, ca daca ii face o vizita, ii da o papusa din aia si el va putea trimite in iad pe oricine doreste, sa imi faca mie o vizita, ca il rezolv eu, nu mi-e frica sa trag de panglica si sa il trimit intr-un loc inexistent, ca asa poate devine si el ceva inexistent.
Pfff... inca nu ai invatat ca nu e bine sa spui tuturor ce inseamna unele chestii? poate iar primim reclamatii
Pai nu este de glumit cu vorba asta! Nu uita ca suntem in spatiu public si suntem supravegheati si ne urmareste conversatiile fiecaruia cu altii si poate ca va treziti cu politia la usa! Data viitore sa nu mai zici asa ceva nici macar in gluma! Nu v-am raportat inca!
Bine, bine am inteles, dar totusi am ceva de comentat si anume ca ai spus mai sus ca ne trezim cu politia la usa, si aici te contrazic, nu ai cum sa te trezesti cu politia la usa, pentru ca nimeni nu stie cine esti, nu ai dat datele tale unde locuiesti si nimeni nu stie nimic despre tine decat daca le spui, si nimeni nu stie cum arati decat daca ai la avatar o poza cu tine, plus ca suntem o tara libera si avem voie sa spunem orice, tu ai dreptul sa ne raportezi (dar totusi te rog nu o face, si iti multumesc ca nu ai facut-o inca), iar noi avem dreptul sa zicem ce vrem, fiecare are dreptul sa faca ce vrea aici, si daca facem ceva nepotrivit o sa fim pedepsiti cum trebuie, si de cine trebuie, dar nu de tine. Nu o lua in nume de rau, si nu ma intelege gresit, dar ar trebui sa stai la o parte de lucrurile care nu te privesc. Daca doresti, poti sa raspunzi la intrebare, dar nu mai ameninta utilizatorii, ca e posibil sa mai fie unii idioti pe aici care te vor raporta pe tine, pentru ca poate nu le convine ce ai spus despre ei. Deocamdata nu am intalnit utilizatori idioti, asa ca avem amandoi noroc. Tine minte, asa nu a fost o jignire sau amenintare, ci o opinie personala, sa ca te rog frumos sa nu te superi pe mine, si iti multumesc frumos pentru intelegere.
Am vazut ca la intrebari populare apari acolo de o gramada de ori, esti foarte populara pe aici din cate vad, cum pot sa devin si eu popular ca tine?
LeeMinHo00 întreabă: