anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voua va place numele pe care il aveti?
Care este numele vostru?

133 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns (pentru Doub):

Hai, nu mai fii suparata si zi-ti numele, ca poate o sa iti indeplinesc o dorinta laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru Tpuist):

Nu-i nimic happy

| Clorox a răspuns (pentru Mayhem666):

Hai!

| untu a răspuns (pentru Mayhem666):

Ai grija cum vorbesti! asta suna a amenintare! Va trebui sa va raportez!

| Doub a răspuns (pentru Mayhem666):

Hmmm

| untu a răspuns (pentru justanotheruser99):

Ai grija cu amenintarile de moarte ca nu-i de gluma ca te voi raporta!

| Mayhem666 a răspuns (pentru untu):

Era o gluma. Geez!

Te rooog, esti o vedeta si vreau sa iti stiu numele.

Sunt vedetă mai nou?
pffui, plecăciuniiiiii
pe tine cum te cheamă?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, imi place
Nu-l spun, nu-mi place sa se afle lucruri despre mine

Daca imi spui tu prima numele tau, poate o sa ti-l spun si eu pe al meu.

| Mayhem666 a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu la ce te referi, nici mie nu prea imi place sa se afle lucruri despre mine. Imi place sa fiu mai secretos!

| Deaad a răspuns:

Stefan si sunt multumit, da.

Ok, Mihai

Dar esti fata! Nu te pricepi sa minti, macar de puneai si tu un nume de fata ca sa pari mai credibila, chiar daca nu era numele tau adevarat.

| justanotheruser99 a răspuns (pentru untu):

Nu sunt amenintari. Este umor. Umor negru. Nu toti au capacitatea de a-l intelege. Imi pare rau, daca te-am jignit cu ceva, dar nu te supara, nici macar nu ti-a fost adresata aceasta gluma. Prin urmare nu inteleg starea ta de revolta.

Băăăi, ziceam că Mihai te cheamă pe tine, nu pe mine
normal că sunt fată
straight face

Nu ma cheama Mihai.

| Mayhem666 a răspuns (pentru justanotheruser99):

Si pe mine m-a amenintat ca ma raporteaza, dar se pare ca unii oameni nu ne inteleg umorul. Nu stiu de ce se baga in discutiile altora, dar ma rog...

| 4StarLight a răspuns:

Când eram mică nu, dar acum îmi place mai ales că am aflat de ce mi-a fost pus!

| justanotheruser99 a răspuns (pentru Mayhem666):

As spune ceva, dar pun pariu ca iar va rasari de undeva. Ce spui, sa-i faca Hell Girl o vizita? laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru justanotheruser99):

Nu, ca daca ii face o vizita, ii da o papusa din aia si el va putea trimite in iad pe oricine doreste, sa imi faca mie o vizita, ca il rezolv eu, nu mi-e frica sa trag de panglica si sa il trimit intr-un loc inexistent, ca asa poate devine si el ceva inexistent. laughing

| justanotheruser99 a răspuns (pentru Mayhem666):

Pfff... inca nu ai invatat ca nu e bine sa spui tuturor ce inseamna unele chestii? poate iar primim reclamatii laughing

| Anuket a răspuns:

Dahappy mie chiar îmi place numele meuhappy

| PrintezsaLuTati a răspuns:

Daniela
:*

| untu a răspuns (pentru justanotheruser99):

Pai nu este de glumit cu vorba asta! Nu uita ca suntem in spatiu public si suntem supravegheati si ne urmareste conversatiile fiecaruia cu altii si poate ca va treziti cu politia la usa! Data viitore sa nu mai zici asa ceva nici macar in gluma! Nu v-am raportat inca!

Este valabil si pentru tine ceea ce am comentat raspunsul lui justanot heruser99! Inca nu te-am raportat, dar data viitoare sa ai grija!

Nu se glumeste cu asa ceva! Poti sa ai necazuri! te previn!

| Mayhem666 a răspuns (pentru untu):

Bine, bine am inteles, dar totusi am ceva de comentat si anume ca ai spus mai sus ca ne trezim cu politia la usa, si aici te contrazic, nu ai cum sa te trezesti cu politia la usa, pentru ca nimeni nu stie cine esti, nu ai dat datele tale unde locuiesti si nimeni nu stie nimic despre tine decat daca le spui, si nimeni nu stie cum arati decat daca ai la avatar o poza cu tine, plus ca suntem o tara libera si avem voie sa spunem orice, tu ai dreptul sa ne raportezi (dar totusi te rog nu o face, si iti multumesc ca nu ai facut-o inca), iar noi avem dreptul sa zicem ce vrem, fiecare are dreptul sa faca ce vrea aici, si daca facem ceva nepotrivit o sa fim pedepsiti cum trebuie, si de cine trebuie, dar nu de tine. Nu o lua in nume de rau, si nu ma intelege gresit, dar ar trebui sa stai la o parte de lucrurile care nu te privesc. Daca doresti, poti sa raspunzi la intrebare, dar nu mai ameninta utilizatorii, ca e posibil sa mai fie unii idioti pe aici care te vor raporta pe tine, pentru ca poate nu le convine ce ai spus despre ei. Deocamdata nu am intalnit utilizatori idioti, asa ca avem amandoi noroc. happy Tine minte, asa nu a fost o jignire sau amenintare, ci o opinie personala, sa ca te rog frumos sa nu te superi pe mine, si iti multumesc frumos pentru intelegere.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Florentina9210):

Am vazut ca la intrebari populare apari acolo de o gramada de ori, esti foarte populara pe aici din cate vad, cum pot sa devin si eu popular ca tine?

Întrebări similare