anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voua va place numele pe care il aveti?
Care este numele vostru?

133 răspunsuri:
| Florentina9210 a răspuns (pentru Mayhem666):

N-am sesizat. De ce vrei sa devii ca mine? No one can compares with me!

| Mayhem666 a răspuns (pentru Florentina9210):

Nu vreau sa devin ca tine, vreau sa devin popular ca tine. Stiu ca nimeni nu se compara cu tine, tu esti o bombonica, ai uitat ca tu ai spus asta?
Stii cumva de ce Mister D nu mi-a raspuns la intrebarea asta? Iar face pe misteriosul?

Nu ma intereseaza pe mine de mister D. Nu sunt sora sa sau iubita sa stie ce face el.

Stiu asta, dar am observat ca mai nou nu mai evita intrebarea cu un alt raspuns, ci nu mai raspunde deloc, ca nu cumva sa afle cineva ceva despre el.

Stii ca intuitia ta nu e rea? Mie d ela inceput mi s-a parut ceva ''suspect'' cu el. Ori e un criminal in serie care se ascunde de politie ori e un fost iubit care vrea sa urmareasca ce fac eu. Sau, e vreun vampir energetic! laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru PrintezsaLuTati):

Si iti place numele?

Si ai aflat pana la urma care dintre cele 3 variante e cea corecta? laughing

| untu a răspuns (pentru Mayhem666):

Bine,bine,bine! Dar sa ai grija ce comentezi pentru ca cei de la suportul pentru internet de la Bucuresti supravegheaza si de acolo te pot depista sau detecta orice amenintare apare o adresa IP a calculatorului tau sau o adresa IP a modemului tau (router) de care esti abonat si se duc la firma ca sa obtina o adresa in care esti abonat!

| Mayhem666 a răspuns (pentru untu):

Uite ca pe asta nu o stiam, mersi happy

| Deliiiia a răspuns:

Hei, da, imi place numele meu. Consider ca numele ne definesc oarecum.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bucifal

| Mayhem666 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Eu vorbeam serios!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place numele meu cand e rostit de persoane noi, parca suna altfel. laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si care e numele tau?

| InVisible99 a răspuns:

Doar unul dintre ele

| Mayhem666 a răspuns (pentru InVisible99):

Si care ar fi acela?

| Axelrunda a răspuns:

Alexandru Ioan ma cheama, ca si pe voinicul Cuza happy

| untu a răspuns (pentru Mayhem666):

Cu placere! Daca nu stiati nu e nici o problema stai linistit!

| maite13 a răspuns:

Buna! Da, imi place numele meu, nu mi-as fi ales altul daca as fi putut laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru maite13):

Scuze ca intreb, dar care este numele tau?

| Ɗєℓυѕιση a răspuns:

Nu prea imi place... Dar mna, asta e karma xD

| andraioana123434 a răspuns:

Ma cheama Andra. Am un nume interesant. Imi place Delia.

| iasminaa17 a răspuns:

Da imi place numele meu Iasmina. El provine din originea musulmana
Semnificatie vine de la floarea de iasomie

| iasminaa17 a răspuns:

Da imi place numele meu Iasmina!
El provine din originea musulmana si mai provine de la floarea ''iasomie''
Prietenii imi zic mina, ina, iasminuta

| sublime89 a răspuns:

Ce e si un nume? Doar o stampila pusa fiecarui copil, care nici macar nu e constient ca exista, de catre parintii lui. Daca tot e atat de important, de ce nu poate fiecare sa si-l aleaga? De ce-l aleg altii pentru noi? Numele nu conteaza. Poti sa te numesti oricum, tot tu ramai.

| Mayhem666 a răspuns (pentru sublime89):

Sunt total de acord cu tine, eu as fi vrut sa imi aleg singur numele. Oricum numele nostru nu ne reprezinta, ci personalitatea ne defineste, noi tot noi ramanem indiferent de ce nume avem.

| sublime89 a răspuns (pentru Mayhem666):

Si asta e valabil pentru orice, nu doar pentru oameni. Doar pentru ca stii cum se numeste ceva, nu inseamna ca intelegi ceva despre acel lucru. De exemplu, cate mii de ani nu am vazut noi oamenii acele luminite pe cer, pe care le-am numit stele. Si la cele mai deosebite dintre ele le-am dat si nume, si la fel si la constelatiile pe care ni le-am imaginat pe cer. Dar doar pentru ca am avut un nume pentru acele obiecte de pe cer, nu a insemnat si ca intelegem de fapt ce sunt ele. Asta nu s-a intamplat decat in epoca moderna. Sunt multe exemple de acest fel la care te poti gandi. Oamenii au obsesia de a da un nume tuturor lucrurilor si fenomenelor, pentru a le clasifica si a le identifica. Astfel se creeaza iluzia cunoasterii. Avem impresia ca daca stim cum se numeste un anume lucru, il intelegem. Cati oameni crezi ca inteleg de fapt ce e Soarele? Dar daca ii intrebi cum se numeste acea lumina mare de pe cer, toti stiu sa-ti spuna.

| Anonimus1235 a răspuns:

Eduard, edi si in caz ca nu iti place niciunul poti sa imi spui Lorenzo

| Andreeaioan115 a răspuns:

Da imi place mult numele meu, Nicoleta laughing)

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Desigur. Stii ce inseamna Bogdan? ^_^

Întrebări similare