| SpookyKid a întrebat:

Hey! voi ce parere aveti despre bisexualitatea din Romania?
despre relatiile de acelasi sex dintre fete? dar dintre baieti?
ar trebui legalizata casatoria intre persoanele de acelasi sex in Romania?
eu am parerea mea dar vroam sa stiu si despre alte persoane care nu le cunosc sa imi fac o idee... oare ce crede lumea?laughing

11 răspunsuri:
| OaiaNinjalău a răspuns:

Dupa parerea mea oamenii fac ce vor cu viata lor! Nu e vina lor ca ei sunt atrasi de o persoana de sex opus sau de acelasi sex cu ei.
La fete mi se pare mai ok, dar la baieti e cam naspa sa te (puffi) in posterior... :3
Despre casatorii ar fi cam ciudat sa-i vezi pe 2 gay sau 2 lesbiene cum se saruta in fata altarului... dar na ce se poate intampla...
Este doar parerea mea... nu cred ca va schimba lumea! Oricum interesanta intrebare! O zi buna!

| Morooo a răspuns:

Parerea mea, parerea mea este urmatoareabig grinumnezeu l-a creat mai intai pe Adam, iar apoi pe Eva(baiat si fata), i-a unit... dupa multe intamplari(nu le mai enumar) ei au avut copii Cain si Abel. Dumnezeu nu a creat fata si fata sau baiat si baiat de aici deducem ca Dumnezeu nu a fost, nu este si nu cred ca va fi de acord cu acest pacat. Cu siguranta ei nu vor ajunge la El.Nu sunt de acord cu aceasta prostie. Si nu cred ca trebuie legalizat acest pacat in Romania. --->>Parerea mea. happy

| EvilThoughts a răspuns:

Eu sincer nu știu ce să cred.
Nu-mi pasă ce fac alți oameni. Cred că te simți atras de cine te simți atras, nu alegi de cine îți place.
Așadar, nu cred că avem de ce să-i condamnăm pe acești oameni...
Nu știu ce să zic despre căsătorie.

| Carmen100 a răspuns:

Eu ii sustin, ar trebui ca in toate tarile sa se legalizeze casatoriile gay, ca ce naibii, suntem in secolul 21 nu in epoca de piatra sa credem ca numai oamenii hetero sunt normali si cei care au alte orientari sexuale trebuiesc omorati cu pietre.

| LovingAdam a răspuns:

I`m bisexualconfused.
Love is love!
Daca s-au nascut asa nu am nicio problema.Dar daca un barbat [ sa zicem] e gay doar pentru ca nu-l plac femeiile -.-. nu-mi convine -_-
MI se pare excitant sa vad doua fete sarutandu-se laughing. ..la baieti mi se pare dragut ^^ puppy dog eyes
DA ..sunt de acord cu legalizarea casatoriei intre ei. chiar anul trecut doi tipi s-au casatorit la o emisiune :3 si chiar m-am bucurat ^^.
Nu cred ca ar trebui sa se faca atatea discriminarii in tara asta -_-.
Cred ca daca as fi stat inBucuresti as fi iesit si eu in strada la protestele alea care se faceau in anii anteriori laughing.[legate de legarizarea casatoriilor]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu s de acord sa se legalizeze casatoria intre 2 baieti sau 2 fete eu parerea mea casatoria normala e cea mai buna intre un baiat si o fata

| sublime89 a răspuns (pentru Morooo):

De ce nu enumeri acele intamplari? Poate asa intelegem si noi cum s-au mai inmultit oamenii daca Adam si Eva au avut doi baieti, iar apoi unul dintre ei a fost omorat.

| sublime89 a răspuns:

Eu cred ca e doar o chestiune de timp pana cand minoritatile sexuale se vor bucura de aceleasi libertati ca si cei heterosexuali. In tarile mai conservatoare, cum suntem si noi, acest proces va dura mai mult, dar e inevitabil.

| Utza_Alexutza_1998 a răspuns:

Oadata am vazut la TV 2 gay care s-au casatorit si au avut o fetita
Era cam greu cand va creste mare fetita sa ii spuna ca nu are o mama
Dra totusi e emotionant sa vezi cata afectiune au cei doi chiar daca sunt gay nu conteaza tot oamenii sunt si discriminarea e o prostie
Avem o singura viata si avem dreptul de a face ce vrem
Eu nu sunt lesbi nici bisexuala dar parerea mea e ca pur si simplu si ei sunt oamenii care au dreturi si trebuie respectati
Nu trebuie discriminati pentru ce sunt
Si fetele cateodata se mai prostesc si isi pun mana e cur, pe tate dar ne prostim si recunosc ca si eu fac aasta cu pritenele mele dar ne prostim
facem ce vrem si punct
cei care fac discriminari sunt niste javre si nu au o viata!
respect pentru cei care au acelasi sex si totusi se iubesc indiferent de ce spune lumea! Si lupta impotriva gurii lumii!

| Morooo a răspuns (pentru sublime89):

Nu am vorbit ironic. Am privit lucrurile, crestinesc, spus. Ai cerut pareri si eu ti-am spus-o pe a mea, daca esti de acord sau nu cu ea este problema ta. Sper sa iti formezi o parere care sa te ajute a cum si pe viitor. O zi buna si mult noroc sa ai!

| SpookyKid explică:

Nu o sa aleg un raspuns castigator pentru ca nu pot sa privesc o parere mai buna ca cealalta(care imi convina mie mai mult e altcevalaughing
am ales sa pun intrebarea asta pentru ca de cateva luni am spus tuturor ca sunt bi si voiam sa vad si parerea oamenilor necunoscuti care au spus sincer ce cred nu au spus ca nu au nici o treaba fiindca ma cunosc sau asa...am intrebat din simpla curiozitate pentru ca daca mi-ar fi pasat de parerea fiecareuia as fi murit demult
multumesc pentru parerile voastre happy