Buna. pai iti poti pune un piercing in buric. daca nu este mare nu o sa se vada, decat daca porti tricouri sau bluze mai scurte, sau costume de baie. durerea esti mica si de scurta durata ( proprie experienta). la un salon costa in jur de 70 de lei ( cu tot cu cercel).
Ai putea sa iti pui si in limba, dar la acela dureaza cam 2 saptamani ( mai mult sau mai putin, in funtie de fiecare) pana se vindeca. nu poti vorbi prea bine.de mancat nu se mai pune problema.
Incearca sa iti pui in dinte. , acolo nu iese in evidenta. nu iti faci gaura stai linistita, doar ti`l aplica si dureaza cam. 10 luni, poti sa te speli pe dinti, sa mananci etc. si nu cade. Din cate stiam eu.era undeva in jur de 50-100 Ron. Bafta:*
Păi singurul care nu ar putea să se vadă, ar fi în limbă. Însă e cam dureros şi probabil că or să-şi dea seama părinţii deoarece nu o sa poţi manca... Eu una ma avut în buză, La început nu m-au lăsat părinţii dar odată ce deja îmi făcusem, a zis mama ce a zis un timp dar după, am convins-o că va fi unul mic şi dabia se va vedea şi a acceptat. Deci, SUCCES :*
Hei pai fa-ti in buric ca asta e locul cel mai ascuns k in rest ar fi cam aiurea...nu prea ai unde sper ca te-am ajutat...in limita in care am putut:*