Pfff nu stiu ce sa te sfatuiesc! o relatie fara comunicare si fara dragoste pur si simplu nu exista! poate ca fata aceea nu se simte bine cu prietenul si de aceea nu prea e vorbareata... daca asa este felul ei de a fi...sincer nu stiu ce sa iti spun...sa mearga cu ea la un psiholog...sa incerce sa intre in sufletelul ei sa vada ce are.. bafta!
Salut!
Foarte ciudata fata, eu zic ca ar trebui sa discute mama lui cu parintii ei sa o duca la un psiholog, nu stiu... poate are o trauma psihica ca de alceva de ce sa nu vorbeasca?
Paaaaaa!
Sincer ma intreb cum rezista prietenul tau... daca e ff tacuta si asa se simte ea bine... e mai greu de comunicat, trebuie sa existe ceva afinitati in comun pentru a putea cultiva prietenia, altfel e "boala lunga...tristetea si durere sigura", ceea ce cred ca nu isi doreste prietenul tau. O relatie fara comunicare e deficitara, nu tine la nesfarsit sau se completeaza in tacere, prin mijloace de comunicare agreate de cei doi, prin intimitate sau pasiuni comune.Succes.
Daaa. vorbeste numai ca mi-a povestit acea fata k inainte a mai avut relatii in care tot asa...aman2 erau timizi(sau in cazul acela)sh stateau pur sh simplu sh se uitau unu` la altu`...
Cand mai iese cu ea sa nu vorbeasca nici el sa vada atunci chiar nu deschide nici un subiect? daca tace in continuare inseamna ca cv nu e in regula