Sofia Daria/ Sofia Maria/ Sofia Carina/Sofia Sofi/Sofia Sonia/Sofia Sof/Sofia Larisa... Cam atata inspiratie am avut! Fundita dai?
Sofia Maria\ Sofia Melisa\ Sofia Andreea\ Sofia Larisa\ Sofia Adelina. Sper sa-ti placa.
Da-i un nume de sfant, Sofia este o sfanta minora. Numele asta este la moda de vreo 5 ani incoace si vor fi o armata de Sofia.
Serios? Sofia Sofi? dau totusi fundita, daca ceri
nu pot sa iti dau fundita, nu stiu de ce
Multumesc de sugestii, chiar multumesc ca aveti intentia sa imi scrieti, ca va pierdeti timpul(spun tuturor acuma ), dar na..genul de nume: Sofia Sofi, Sophie Sofia...na. Cum sa ii pui un nume de asta? Acelasi nume de 2 ori doar ca na cu o mica diferenta
Glumeam când am scris dublele. Dar am o viziune. Ăsta e. Sofia Vicovenaca
Sofia-Adelina/ Sofia-Melisa/ Sofia-Carina/Sofia-Riana( asa ma cheama pe mine, doar Riana!)/ Sofia-Maria/ Sofia-Ingrid/ Sofia-Gabriela/ Sofia-Alexandra/ Sofia-Lavinia/ Sofia-Iasmina/Sofia-Cristina/Sofia-Diana/ Sofia-Bianca... FUNDITA? :-)
Aa si Sofia-Denisa/ Sofia-Giulia/ Sofia-Andreea/ Sofia-Antonia/Sofia-Claudia/ Sofia-Alexia/ Sofia-Natalia/ Sofia-Ioana
:-D
Nu stiu de ce naiba nu pot sa dau fundite dar mai incerc Antonia cred ca e numele pe care il urasc cel mai mult, si nu ca nu ar fi dragut dar e din vina unei persoane
A nu pot da fundita ca am dat deja, dar pot sa iti dau la alta intrebare, ca m-ai ajutat cu numele