anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Http://ganduritriste.wordpress.com/

Ce spuneti despre blogul meu?

10 răspunsuri:
| Giulia97Anna a răspuns:

Mie imi place blogul tau happy continua tot asa.

| NoSmile a răspuns (pentru Giulia97Anna):

Multumesc frumos!
Te pup!

| Giulia97Anna a răspuns (pentru NoSmile):

Nu ai pentru ce! kiss

| Danysan a răspuns:

Minunat -imi plac pozele. Daca esti fata ai facut o treaba pe care nici unii baieti nu prea ajung sa o realizeze.Ideea e ca scrii ce gandesti si nu ca sa fi pe placul altora. Adaug mesaju care e unic :Scriu pentru ca nimeni nu asculta happy.La care ai putea adauga :dar poate sa citeasca sau sa vada.

| NoSmile a răspuns (pentru Danysan):

Multumesc mult.
M-au facut sa zambesc cuvintele tale.
Comenatari pot fi facute si la postari, nu trebuie neaparat sa detii un blog. Poti fi facute de oricine.
Si da, foarte buna contnuarea ta.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este foarte frumos, bine si chiar sanatos pentru psihic sa iti asezi gandurile undeva. Indiferent ca le scrii de mana sau la calculator pe un blog personal.

Esti o fata cu un caracter mare si ai atat de multe de oferit celor din jurul tau! Singurul lucru care nu imi place este ca tu ar trebui sa fii trista! Ar trebui sa zambesti si sa fii cu zambetul pana la urechi in fiecare zi si in fiecare moment al zilei!

Meriti sa fii fericita si sa ai tot ceea ce iti doresti tu in viata!

O zi frumoasa iti doresc! :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te superi dacă-ţi spun că-i stupid?

| NoSmile a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu.
Fiecare cu parerea lui. Si cum am mai zis, nu scriu ca sa impresionez asa ca...e parerea ta.

| NoSmile a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc frumos!
Daca ai vreun sfat, in legatura cu ce se petrece acolo il accept.
Da, am multe de oferit, doar ca cei din jurul meu nu vad lucrul asta, sau poate ca la exterior par prea puternica. Cine stie?
Te pup!
O zi frumoasa sis tie!

| anonim5555333 a răspuns:

Foarte fain...

Întrebări similare