Cand ai varsta lui si nu stii ce sa mai faci cu banii dezvirginezi si o gaura in gard.
Nici dacă aș fi bărbat și m-ar plăti ea nu aș vrea să o f**. În primul rând nu e cine știe ce să zici că merită să dai miliarde pe ea și în al doilea rând, simplul fapt că recurge la acest gest de a obține bani o face să pară în fața mea un om de nimic. Dacă era fata mea, aveam grijă de educația ei și nu ar fi ajuns într-o situație de genul.
Tipa nu e urata,, dar nu prea are forme... mai cere si 2 milioane de dolari, doar nu e vreunul tampit sa dea atat. Mosu' ala e un pervers nenorocit,, pe ala il cauta moartea si ii arde sa i-o puna fetiscanei/
De ce sunteti ipocriti? Nu e cea mai dotata dar femeia poate si stie ca poate. Daca ma plictiseam cu banii in buzunar recunosc ca nu o luam pe ea, luam 10 femei si faceam o orgie misto. Dar aici e vorba de cerere si oferta. Daca omul o vrea si ofera, care e problema? O sa faca sex, ii rupe fasul si pa pa. Nu va incingeti ca plita ca pana la urma e vorba de corpul ei si se f#te cu cine vrea ea.
Vezi că eu i-am rugat pe ăștia să-ți dea bani să mai scrii și tu câte ceva. Practic trăiesc din tine. Sau prin tine. Promit că data viitoare n-o să te doară
Tu esti precum capusa, cum dai de raspunsurile mele incepi sa sugi informatia si sa ma copiezi
Daca te copiez și încep să sug, înseamnă că? Hai că știu că sub aspectul ăla de țăran coclit îți merge mintea.
Inseamna ca aspiri sa ajungi si tu la nivelul meu, chiar daca sansele sunt minime. Imi place totusi ca esti perseverent, bravo.
Îți dau mâine mesaj pe undeva, dacă-mi amintesc, nu mai știu bine nici cum te cheamă. Nu te-ai însurat încă, nu?
Sunt inca liber ca cioara pe craca. Da tu de ce nu mai esti pe Facebook, gaoz astronomic?