Mie nu mi se pare ca se foloseste de o persoana cu handicap pentru a castiga ceva / pentru vizualizari si etc. stiu ca e o parodie dar nu vad nimic amuzant in ea.
Mie sincer mi se pare chiar de prost gust, da stiu ca in trecut au mai fost parodiate si alte persoane cu probleme dar totusi el e doar un baiat de vreo 15 ani(habar n-am cati ani are).
Baiatul are niste probleme si el nu isi da seama ca se face singur de ras.E chiar foarte trist!
Situatia e amuzanta in general, si zic amuzanta ca sa nu zic ca e de-a dreptul penibila si de plans.
Odata cu primul sau clip eram si eu gen, "Serios, va radeti de respectivul, se vede ca are ceva probleme" dar avand in vedere ca in ciuda hate-ului primit, a continuat sa faca clipulete desi vede cati fac misto de el, chiar nu-mi pasa, si probabil, daca as urmarii postarile lui m-as rade si eu copios.
Pana la urma pot spune ca-si vinde penibilitatea pe internet.
Aia e, se simte "important" ca primeste "afectiune" si continua.
Probabil nu realizeaza cat de penibil este, si ca respectiv, fanii lui sunt doar pentru a se amuza de prostia lui.
Insa, sincer sa fiu, cel mai mult sunt dezamagit de cei ce-l "promoveaza" pentru ca tot ce promoveaza ei este prostia.
anonim_4396 întreabă:
Miihaa întreabă: