cami
| cami a întrebat:

Imi este imposibil sa nu alcatuiesc un top, in materie de TP-isti mei preferati happy
Tudor, urbanghost, Andrutza, eu_o_mare_enigma, Krina, harciog, prfml, adina, bubulina.
Dar si pe cei pe care-i admir de la distanta: Ioanaa, dumnezeu, Flav, Crucified_Countess, Flory, Pamflezistul, TOT.EU.adicaea-ZAZU, Nogod [cu toate ca nu-s ateista], nony, mike, mumoasa, andreicatalin.
Rugamintea mea este [daca doriti si vreti], sa alcatuiti propriul vostru TOP. Ce ziceti, va bagatibatting eyelashes?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@cami - de ce de la distanta, apropie-te, vino la mine!

44 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Sunt TP-isti adica tupeisti sau utilizatori TPU, ca sa stiu in ce "ma bag"?

cami
| cami explică:

Ok. Atunci TPU-isti mei preferati. E bine acum elena?

| BUBULINA a răspuns:

Wouauuu mersi mult cami si tu esti o scumpica

| BUBULINA a răspuns:

Nu ii pun in ordine
tu, remus happyandrutzahappycriticulhappymumoasahappyandreicatalinhappyDl.Inginerhappy
AminadabhappyFlavhappybrigaelahappysi cam atat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crucified Countess? de ce? ca face glume proaste? si isi bate joc si de Dumnezeu., NoGod? ca lupta cu desavarsire impotriva religiei atacand tot ce ii sta in cale?

| BUBULINA a răspuns:

Scz am uita pe clau big grin

| BUBULINA a răspuns:

Iar am uiat pe ALYNHoliavo, cu toti gresim
sa ii uram bun venit lui ALYNHoliavo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am un top, toti userii au ceva special si au acelasi scop.Nu este frumos sa fac un top deoarece unii se vor simti prost...

| Flav a răspuns:

AlynHoliavo ce te intereseaza pe tine ce fac crucified sau NoGod? Sunt preferintele bubulinei, nu vad de ce sa te legi de ele indiferent ca tie ti-e antipatic unul sau altul.Trebuia sa te abtii de la comentarii sau sa-i dai privat. Cami a intrebat altceva aici
Revenind la subiect, am foarte multi pe care ii simpatizez dar am 2 persoane pe care le consider foarte folositoare site-ului iar respectul meu pentru ele tinde spre infinit. Prefer sa nu spun cine este. Si nici pe cine simpatizez, ca ar trebuie sa ma gandesc la ordinehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii am in lista de prieteni, si ma sunt pe langa, nu ma mai putin importanti pentru mine.

| Silvia a răspuns:

Poi eu sunt cam noua si din pacate pana acum nu am prea legat prietenii.insa cei pe care ii admir sunt mumoasa, bubulina, tu, ingeras, nony, lia, aminadab, bizzare, elena, flav, anjelique18, .cred ca cam atat deocamdata .cu siguranta mai sunt si altii pe care sper sa ii cunosc curand happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma refeream la cami.Si ii respect preferintele sa stii.

| Flav a răspuns:

Asa scuze, preferintele userului cami. Mi se pare deplasat sa intrebi ce si cum de ce ii place. Daca tie nu-ti sunt simpatice, trebuia sa inghiti si sa accepti ca nu toata lumea priveste ca tine. Daca ii respectai favoritii, nu mai puneai intrebari retorice si completai si tu un top sau evitai pur si simplu topic-ul
Deja suntem cu totii off topicwinking Nevermindwinking

cami
| cami explică:

Alin, Countess imi place atunci cand spune bancuri. Dar doar atunci! Iar Nogod, cu toate ca este ateu [daca te uiti la voturile mele, aproape toate se indreapta catre el, sunt impotriva lui cand Il reneaga pe Dumnezeu], insa il stimez ca persoana, atata tot happy
Ah, l-am uitat pe tuhkey23 [stiau eu c-am omis pe cineva sad ]
PS: bubulina, chiar nu trebuie sa ma perii asa.sincer happy Imi esti simpatica si fara atatea dulcegari...Fii tu insati si mie-mi-e de ajuns happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok iti respect preferintele, Cami.Am inteles.

| CrucifiedCountess a răspuns:

Waaaii meerciii! :*:*:* i feel greeny today! laughing) lista...nu am ca se schimba in fiecare zi. dar cel mai mult il ubesc pe Flav.stiu insa ca sentimentele nu-mi sunt impartasite sad

cami
| cami explică:

Si. daca ma gandesc mai bine.si tu, Alinhee hee

| CrucifiedCountess a răspuns:

ALYNHoliavo te oftici? hai mori de ciuda! ca ma "admira" ma rog. vorba sa fie...si ca sa zic asa si cu asta am incheiat. i'm my own god.nu ma rog sa-mi pice cirese din cer in mijlocu' iernii

nony
| nony a răspuns:

Ms mersi.eee.zice lumea ca nu-i frumos sa alcatuiesti topuri. da m-i se pare o idee Ok. Poi in primul rand preferatii mei sunt cei pe care ii am prieteni.plus Criticul, are niste raspunsuri la obiect si bine gandite. Oricum eu va respect pe toti, chiar daca mai intru in conflicte de pareri cu voi. dar, hei, asta e sopul, nu? Raspunsul, opinia, parerea cea mai buna sa iasa in fata. Sper sa nu se simta nimeni neglijat.Chiar nu ma asteptam la asta :X

nony
| nony a răspuns:

Ms ms..eee..zice lumea ca nu-i frumos sa alcatuiesti topuri..da m-i se pare o idee Ok.Poi in primul rand preferatii mei sunt cei pe care ii am prieteni..plus Criticul,are niste raspunsuri la obiect si bine gandite.Oricum eu va respect pe toti,chiar daca mai intru in conflicte de pareri cu voi..dar,hei,asta e sopul,nu?Raspunsul,opinia,parerea cea mai buna sa iasa in fata.Sper sa nu se simta nimeni neglijat.Chiar nu ma asteptam la asta :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@flav - iti multumesc ca te-ai gandit la mine ca fiind unul din cei doi pe care ii stimezi foarte mult.

| Flav a răspuns:

Dumnezeu - iar ironii perfide? O sa-ti arat in parcursul zilei de azi cat de mult m-am gandit la tine. Tot a infiintat cami pol-ul asta, crucified altul despre un user, si harciog altul. Deci e ziua userilor? Anunt dezvaluiri incendiare. Asta daca o sa am chef sa afisez ce-am adunat, daca nu, nu e bai, tomorrow it's a day too.

Shin
| Shin a răspuns:

Hai sa nu ne certam baieti, mi se pare o intrebare foarte interesanta happy Felicitari pentru nominalizari happy
Shin.

| JackieSue a răspuns:

nu cunosc pe nimeni de p`aici, asa ca nu pot face un topsmug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok.eu nu fac un top, deoarece nu doresc, ca din greseala sa omit pe cineva, iar dupa aceea sa se simta ''marginalizat''intr-un anume mod.insa ceea ce doresc sa spun, este ca iti multumesc pentru faptul ca sunt in preferintele tale si sa-ti spun, daca mai era cazul, ca si tu esti preferata mea de aici de pe TPU. ''oltencuta mica''. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De mine ati uitat de cind sint suspendat, drace stiam ca asa o sa patesc rolling on the floor
BRO suspendatu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista rubrica prieteni pentru acesta, mi se pare aiurea ce faceti voi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tudor te iubeste femeile si e moarte dupa tine! laughing

Topul meu e : top 40 Uk ...prietenii stiu de ce.

Shin
| Shin a răspuns:

Saracul Bro... el este marginalizatul lui eu-o-mare-enigma laughing)
Shin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei care au dat nume nu le consider persoane de incredere ba chiar egoiste si pot trada prietenia oricand.