cami
| cami a întrebat:

Imi este imposibil sa nu alcatuiesc un top, in materie de TP-isti mei preferati happy
Tudor, urbanghost, Andrutza, eu_o_mare_enigma, Krina, harciog, prfml, adina, bubulina.
Dar si pe cei pe care-i admir de la distanta: Ioanaa, dumnezeu, Flav, Crucified_Countess, Flory, Pamflezistul, TOT.EU.adicaea-ZAZU, Nogod [cu toate ca nu-s ateista], nony, mike, mumoasa, andreicatalin.
Rugamintea mea este [daca doriti si vreti], sa alcatuiti propriul vostru TOP. Ce ziceti, va bagatibatting eyelashes?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@cami - de ce de la distanta, apropie-te, vino la mine!

44 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@flav - ti-ai ratat cariera.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@shin-nu ar fi fost marginalizat, ba din contra, l-as fi mentionat, asa cum te-as fi mentionat si pe tine.insa mi se pare putin lipsit de respect pentru ceilalti sa dai nume.de aceea ma feresc cat pot pentru a da nume. oricum, persoanele pe care le admir, se stiu, ce rost are sa le mai mentionez pe toate siteurile?

| hândel a răspuns:

Nu prea am timp din pacate sa leg prietenii cu ceilalti utilizatori si, nu simt vreo legatura de simpatie la adresa vreunuia in mod special desi imi place modul de gandire a unora si mi-ar face placere sa-i intalnesc la o racoritoare, pizza ceva... nu dau nick name-uri, dar in special, cei carora le-am raspuns in privat la mesaje, cei carora le-am cerut prietenia sau le-am acceptat prietenia ii apreciez. love struck

cami
| cami explică:

Care i-ai dat mah lu` @dumnezeu stupid? Ca eu-i dadui amuzant.rolling on the floor
@Enigma, si ce sa inteleg eu de aici, ca am avut cu gramada nesimtire in mine, de-am dat nume thinking

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Eu iubesc pe toate lumea. Ce suflet mare trebuie' sa am eu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@cami-offf! dar tu stii ca niciodata nu as gandi in asemenea termeni despre tine.sau oare te indoiesti cumva? te asigur eu ca nu ai fost nesimtita si am incredere in tine ca nici de acum aininte nu vei fi.altfel nu mi-ai fi fost simpatica.

| JustMeFlory a răspuns:

Mie imi plac cei mai activi! Si sunt destui! Printre care si Bro din umbralaughing

| albastrel a răspuns:

Mie imi plac toti...eee imi place un pic mai mult de cineva dar nu pot da nume big grin... stie el... big grin Ben... unde esti?laughingbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

happy Cami, ma bucur ca ma vad mentionata. happy Si mie imi placi, sincer.
Imi mai plac urmatorii: Flav, eu_o_mare_enigma, lia, zbenguici, shin, bizzare, april, dr ben zona, julian, mike, Moneyandfame( desi nu m-am uitat la raspunsurile lui, sa studiez, doar ca i-am vazut cateva raspunsuri foarte amuzante), pe tine te-am zis deja...nu mai stiu. Sper ca nu am uitat pe nimeni.big grin
Ordinea e aleatoare.happy

| guess_who a răspuns:

Mie imi place delight si tipa aia doinitsa care e lesbi si se cam da la mine(probabil pentru ca la avatar sunt in sutien).laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un caz concret, Bro deja este considerat de domeniul trecutului de voi care ati dat nume, cat era pe site era simpatizat dar se pare ca nu a lasat nimic in urma lui

| urbanghost a răspuns:

Si eu te iubesc cami :* happy Pai nu prea am un top anume, eu zic ca ma inteleg bine cu toti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am uitat de gabitzza, si ea imi place mult happy

| Zazu a răspuns:

Ce trece timpul.