@shin-nu ar fi fost marginalizat, ba din contra, l-as fi mentionat, asa cum te-as fi mentionat si pe tine.insa mi se pare putin lipsit de respect pentru ceilalti sa dai nume.de aceea ma feresc cat pot pentru a da nume. oricum, persoanele pe care le admir, se stiu, ce rost are sa le mai mentionez pe toate siteurile?
Nu prea am timp din pacate sa leg prietenii cu ceilalti utilizatori si, nu simt vreo legatura de simpatie la adresa vreunuia in mod special desi imi place modul de gandire a unora si mi-ar face placere sa-i intalnesc la o racoritoare, pizza ceva... nu dau nick name-uri, dar in special, cei carora le-am raspuns in privat la mesaje, cei carora le-am cerut prietenia sau le-am acceptat prietenia ii apreciez.
Care i-ai dat mah lu` @dumnezeu stupid? Ca eu-i dadui amuzant.
@Enigma, si ce sa inteleg eu de aici, ca am avut cu gramada nesimtire in mine, de-am dat nume
Mie imi plac toti...eee imi place un pic mai mult de cineva dar nu pot da nume ... stie el... Ben... unde esti?
Cami, ma bucur ca ma vad mentionata. Si mie imi placi, sincer.
Imi mai plac urmatorii: Flav, eu_o_mare_enigma, lia, zbenguici, shin, bizzare, april, dr ben zona, julian, mike, Moneyandfame( desi nu m-am uitat la raspunsurile lui, sa studiez, doar ca i-am vazut cateva raspunsuri foarte amuzante), pe tine te-am zis deja...nu mai stiu. Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Ordinea e aleatoare.
Mie imi place delight si tipa aia doinitsa care e lesbi si se cam da la mine(probabil pentru ca la avatar sunt in sutien).
Si eu te iubesc cami :* Pai nu prea am un top anume, eu zic ca ma inteleg bine cu toti...
AndrewTate7789 întreabă: