Poi eu sunt cam noua si din pacate pana acum nu am prea legat prietenii.insa cei pe care ii admir sunt mumoasa, bubulina, tu, ingeras, nony, lia, aminadab, bizzare, elena, flav, anjelique18, .cred ca cam atat deocamdata .cu siguranta mai sunt si altii pe care sper sa ii cunosc curand
AlynHoliavo ce te intereseaza pe tine ce fac crucified sau NoGod? Sunt preferintele bubulinei, nu vad de ce sa te legi de ele indiferent ca tie ti-e antipatic unul sau altul.Trebuia sa te abtii de la comentarii sau sa-i dai privat. Cami a intrebat altceva aici
Revenind la subiect, am foarte multi pe care ii simpatizez dar am 2 persoane pe care le consider foarte folositoare site-ului iar respectul meu pentru ele tinde spre infinit. Prefer sa nu spun cine este. Si nici pe cine simpatizez, ca ar trebuie sa ma gandesc la ordine
Asa scuze, preferintele userului cami. Mi se pare deplasat sa intrebi ce si cum de ce ii place. Daca tie nu-ti sunt simpatice, trebuia sa inghiti si sa accepti ca nu toata lumea priveste ca tine. Daca ii respectai favoritii, nu mai puneai intrebari retorice si completai si tu un top sau evitai pur si simplu topic-ul
Deja suntem cu totii off topic Nevermind
Dumnezeu - iar ironii perfide? O sa-ti arat in parcursul zilei de azi cat de mult m-am gandit la tine. Tot a infiintat cami pol-ul asta, crucified altul despre un user, si harciog altul. Deci e ziua userilor? Anunt dezvaluiri incendiare. Asta daca o sa am chef sa afisez ce-am adunat, daca nu, nu e bai, tomorrow it's a day too.
Ms mersi.eee.zice lumea ca nu-i frumos sa alcatuiesti topuri. da m-i se pare o idee Ok. Poi in primul rand preferatii mei sunt cei pe care ii am prieteni.plus Criticul, are niste raspunsuri la obiect si bine gandite. Oricum eu va respect pe toti, chiar daca mai intru in conflicte de pareri cu voi. dar, hei, asta e sopul, nu? Raspunsul, opinia, parerea cea mai buna sa iasa in fata. Sper sa nu se simta nimeni neglijat.Chiar nu ma asteptam la asta :X
Ms ms..eee..zice lumea ca nu-i frumos sa alcatuiesti topuri..da m-i se pare o idee Ok.Poi in primul rand preferatii mei sunt cei pe care ii am prieteni..plus Criticul,are niste raspunsuri la obiect si bine gandite.Oricum eu va respect pe toti,chiar daca mai intru in conflicte de pareri cu voi..dar,hei,asta e sopul,nu?Raspunsul,opinia,parerea cea mai buna sa iasa in fata.Sper sa nu se simta nimeni neglijat.Chiar nu ma asteptam la asta :X
Alin, Countess imi place atunci cand spune bancuri. Dar doar atunci! Iar Nogod, cu toate ca este ateu [daca te uiti la voturile mele, aproape toate se indreapta catre el, sunt impotriva lui cand Il reneaga pe Dumnezeu], insa il stimez ca persoana, atata tot
Ah, l-am uitat pe tuhkey23 [stiau eu c-am omis pe cineva ]
PS: bubulina, chiar nu trebuie sa ma perii asa.sincer Imi esti simpatica si fara atatea dulcegari...Fii tu insati si mie-mi-e de ajuns
Care i-ai dat mah lu` @dumnezeu stupid? Ca eu-i dadui amuzant.
@Enigma, si ce sa inteleg eu de aici, ca am avut cu gramada nesimtire in mine, de-am dat nume
Nu prea am timp din pacate sa leg prietenii cu ceilalti utilizatori si, nu simt vreo legatura de simpatie la adresa vreunuia in mod special desi imi place modul de gandire a unora si mi-ar face placere sa-i intalnesc la o racoritoare, pizza ceva... nu dau nick name-uri, dar in special, cei carora le-am raspuns in privat la mesaje, cei carora le-am cerut prietenia sau le-am acceptat prietenia ii apreciez.
Hai sa nu ne certam baieti, mi se pare o intrebare foarte interesanta Felicitari pentru nominalizari
Shin.
Nu ii pun in ordine
tu, remus andrutzacriticulmumoasaandreicatalinDl.Inginer
AminadabFlavbrigaelasi cam atat
Iar am uiat pe ALYNHoliavo, cu toti gresim
sa ii uram bun venit lui ALYNHoliavo!
Mie imi plac toti...eee imi place un pic mai mult de cineva dar nu pot da nume ... stie el... Ben... unde esti?
Waaaii meerciii! :*:*:* i feel greeny today! ) lista...nu am ca se schimba in fiecare zi. dar cel mai mult il ubesc pe Flav.stiu insa ca sentimentele nu-mi sunt impartasite
ALYNHoliavo te oftici? hai mori de ciuda! ca ma "admira" ma rog. vorba sa fie...si ca sa zic asa si cu asta am incheiat. i'm my own god.nu ma rog sa-mi pice cirese din cer in mijlocu' iernii
Si eu te iubesc cami :* Pai nu prea am un top anume, eu zic ca ma inteleg bine cu toti...
Mie imi place delight si tipa aia doinitsa care e lesbi si se cam da la mine(probabil pentru ca la avatar sunt in sutien).
AndrewTate7789 întreabă: