anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Îmi explica si mie cineva ce se intampla cu internet-ul asta? Ma uitam si eu pe YouTube si am dat de un video care scria ca niciodata cand dormi, in dormitor sa nu fie pozitionat un scaun cu fata spre tine ca nu stiu ce fantome sau chestii " paranormale " vor aparea pe scaun si te vei trezi. laughing Si alte chestii d-astea. laughing ce se intampla cu internetul?

Răspuns Câştigător
| literallythesamebruh a răspuns:

Niște superstiții stupide. Nu crede niciodată tot ce vezi pe YouTube. E valabil și pentru TikTok sau mai știu eu ce platforme.

13 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Nimic,probabil ai urmărit vreun short și de acolo îți recomanda algoritmul videoclipuri.
Dar dacă nu, probabil o fost ceva random sa vadă dacă urmărești sau nu astfel de content.

| sammie a răspuns (pentru Hyperion7):

Asa ca sa facem conversatie, tu crezi in fantome sau spirite? laughing

| Hyperion7 a răspuns (pentru sammie):

Sincer,am avut perioada mea de glorie când mă pisam pe mine de frica când auzeam de legendele urbane clasice,însă acum m-am mai maturizat și nu mai cred in ele,nici în fantome, nici în legendehappy
Bine, că mai am câteodată cate un episod de paralizie in somn, e alta poveste, dar în rest, sunt chiar ok cu ele și ele cu mine rolling on the floor
Dar tu?

Vaiii... lasa-ma pe mine. M-am lasat de filme horror acum mai mult timp, din simplul fapt ca nu mai puteam sa dorm seara si credeam ca-n orice secunda o sa ma ia vreun " demon " de picior si nu mai stiu eu ce. Acum mai multi ani cand eram mai mica, aveam vreo 8 ani, m-a speriat o prietena cu un film cu o papusa paranormala. Bai, in toti anii aia mi-a fost frica de ea. De multe ori nu mai umblam nici prin casa singura cand imi revenea in minte fața ei. Acum, mi-am mai revenit. Dar de fiecare data cand vad chestii paranormale, fantome, strigoi d-astia prin short-uri sau pe net, pur si simplu mi se opreste inima pentru o secunda si incepe sa mi se raceasca tot corpul, si dupa aceea imi revenim. Chiar nu stiu de ce dar eu, pana acum, am avut o frica mare pentru chestii paranormale.

Eh,privește partea plina a paharului, nu ești singura fricoasa laughing

Stai sa vezi cum nu mai dorm la noapte din cauza la chestia aia cu scaunul. laughing

Help laughing

Eu care două săptămâni am avut în ochi o femeie exorcizată.Si in ce hal arata
Doua săptămâni am dormit ca pe spini rolling on the floor
Mereu credeam că e cu mine in camera crying

Hai privat daca vrei helplaughing

Ce spun. Plus ca e cel mai rau sa stau si singur.

| dullcat a răspuns:

Totul devine cat se poate de clickbait. Cele mai nasoale mi se par videoclipurile pe teme medicale.Sunt unii influenceri care sustin ca ei nu mai beau apa sau nu mai mananca anumite tipuri de legume/fructe din diverse motive interpretate eronat intr-un fel de proces de intelegere chinuit, de tipul telefonul fara fir, deoarece respectivii nu sunt capabili sa inteleaga nuantele articolelor stiintifice, rezumand totul la : e sau nu periculos pentru sanatate?

| sammie a răspuns (pentru dullcat):

E lumea foarte ciudata acum.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pe Internet găsești de toate, de când există el.