| alin6556 a întrebat:

Imi explica si mie cineva ceva,omul aude ce vrea el sa auda? Citeste doar ce vrea el sa citeasca? Sau de ce cand ii spun cuiva ceva (nu toti astia care pricep mai greu) cand eu zic in felul urmator ca sa reusesti in viata ingredintele sunt asa :munca ta (vointa) +genetica ta +mediu + educatia +chestiunile de sansa+evenimente, ce e asa de greu de priceput? E un raspuns foarte bine analizat din toate unghiurile,= si dupa imi sar in cap unii "vai esti prost, ai zis ca doar gena conteaza ca sa reusesti ca nu conteaza ce muncesti tu" uitati-va dragii mei ce scrie deasupra, ingredientul este format din 6 lucruri mari, fiecare conteaza in felul ei, deci 6 nu 1! nu doar gena!

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Nu toti sunt dispusi sa intelaga, nu toti vor sa asculte.
Iar altii parca pur si simplu sunt incapabili sa faca ce am zis eu mai sus.
Cam asta-i realitatea. Am intalnit si eu oameni de acest gen.

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Omul aude exact ce spui și ințelege cât poate și cât vrea dar de ce TREBUIE să fie de acord cu tine? Poți accepta și o altă părere?

| alin6556 explică (pentru sierra1):

Nu trebuie sa fie de acord cu mine dar "imi baga cuvinte in gura" de exemplu eu am zis ca ingredientul pentru succes consta in cele 6 puncte precizate sus si vine unu si-mi zice ca nu ca de fapt nu e asa, ca de fapt eu am zis ca doar gena conteaza.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Răspunde doar celor interesați și te întreabă.