Pentru ca tara asta e plina de nomazi, bronzatii de care zici pe care cand te duci in tari straine ii vezi fie la furat fie la cersit, dar vin in tara cu euro si se dau aici mari de parca nu sunt sclavi la baza! si asta e gradul lor de cultura, de scarba ce imi era mi-am sters tik tok-ul acum 1 an, ca ma plictisisem de ei si mai ales de maneliste de astea tunate, care se rupeau pe manele.
Genul asta de platforme care fac bani din expunerea unor inculti sau a copiilor, care apropo copiii nici nu ar trebui sa aiba acces pe aceste platforme pentru ca nu se respecta drepturile lor (in poze trebuie sa blurezi fetele minorilor ca asa e legea, dar pe retele de socializare de ce e permis sa isi faca cont? ), revenind genul de inculti care si asa nu au nimic de aratat sau demonstrat lumii, ce puii mei posteaza acolo si mai vad si proaste de astea care-si rup bostanul pe manele si au o multime de fraieri care le urmaresc, proasta natie corcitura asta de romanie!
Ia sa se faca asa SA NU SE POATA CREA CONT DECAT PLATIT 100 DE EURO PE AN SA COSTE CONTUL FIE PE FACEBOOK, TIK TOK, YOUTUBE ETC SA VEDEM CARE ISI MAI FACE? MAI INTRA TOATE PLODURILE? Asa mi se pare corect sa fie pus un pret pe like, sa vedem si noi atunci care se mai etaleaza pe burta goala!
Cat timp incultii au "fani", vor posta in continuare.
Maimutele alea sunt urmarite de cate 1000 de maimute mai proaste si mai inculte, deci situatia e foarte nasoala.
Mama. sincer cam asa ma gandeam si eu, cand ii vedeam pe unii cum stateau efectiv si se uitau la camera asteptand sa mai scoata cateva "sunete" si ei, ca na, sa treac timpul, se plictisesc vedetele anonime ce sa faci, au prea mult timp liber, ai de capul meu, si cand iti imaginezi ca sunt unii care chiar stau si se uita la altii doar ca sa auda "tap tap" sau sa le citeasca bazaconiile pline de "creativitate" gen " buna cf" nesfarsite
Bai si sunt atat de multi, care efectiv stau si nu fac nimic toata ziua numai atig ecranul telefonului, inloc sa faca ceva productiv cu viata lor...pff
Asta fiind acum 2 ani de zile, iar acum intrasem recent cu speranta ca poate a mai aparut ceva "nou" dar e exact la fel, de fapt chiar mai rau de cand cu pandemia multi inloc sa profite de ocazie si sa se informeze cel putin in general, ei aleg sa pierda timpul indobitocindu-se mai mult decat erau inainte. offf
Nu prietene chestia e ca toți avem dreptul sa ascultam ce vrem. Nu ti se scoala tie maciuca si vi la mine sa îmi spui ca de ce ascult eu maneaua lui x si nu ascult noua piesa rap a lui y din țara z ok? Fiecare e liber sa asculte ce vrea dacă tu vrei sa fi un cercelat găurit in nas si urechi care da din cap ca un broscoi la un concert de muzica rock e fix problema ta ar trebui sa te doară in pl cum ma doare si pe mine de ce asculți tu sau x. Legat de live-urile de pe platformele de socializare fiecare e liber sa posteze si sa facă content, nu este nimeni obligat sa vorbească pe un live ce îți place tie nu îți convine du-te mai departe nu zice nimeni ca trebuie sa urmărești ce face respectivul pe live-ul lui. Dacă tu ai un gust muzical nu e musai sa ascult si eu același gen muzical ca tine ca va ofensați toți ca ascultam noi manele da frate ascultam ce vrem noi ce dracu vi tu si zici ca de ce ascultam noi genul ăla ca nu avem noi neuroni. Vezi frate de ale tale si dai drumul de aici ofensatule ca oricum esti un creier mai mic decât săteanul ăla incult de care zici pentru ca esti de 100 de ori mai incult decât el ca sa înțelegi. Belește ochi ca realitatea e alta prietene si dacă te știam si te aveam lângă mine te scuipam intre ochi.
Hopa, ia te uita, se pare ca am dat de un exemplu de mahalagiu si pe aici,
Prietene mai usor, ce sari asa de fund in sus?
Te doare adevarul prezentat mai sus? sau probabil te doare pentru ca te-ai simtit in ceea ce am zis, este?
Daca te exprimai macar civilizat, ceea ce probabil nu cred ca poti din moment ce tu ca persoana dai dovada de prostie, din pacate sunt multi ca si tine ca si exemple, carora degeaba incerci sa le explici ceva, pentru ca mereu se vor victimiza cu efectul de turma, pur si simplu nu iti poate duce neuronii mai mult.
In primul rand ca si manele si eu mai ascultam foarte rar in trecut cele care se meritau, dar in schimb nu veneam si ma laudam peste tot scotand zgomot sau laudandu-ma cu ce ascult, pe langa asta, nu am zis ca am ceva cu mahalagistii care asculta doar acelasi ritm, ci am zis ca majoritatea care asculta la noi, sunt oarecum influentati de cei din jur,. Asa ca degeaba vi tu Cosminel tata si iti plangi de mila cu replici din astea, macar daca aveai vreun argument plauzibil sa imi dai ca sa ma contrazici pe buna dreptate te intalegeam, dar in momentul de fata doar imi demonstrezi ca am dreptate
In al 2-lea rand mahalagistii ca si tine, in general tot voi faceti galagie, puneti muzica la boxe dati tare sa va auda toti ca voi ascultati manele, poate altor persoane le deranjeaza sau pur si simplu nu au starea necesara sa auda mahalaua voastra ieftina, doar voi in general in Romania provocati scandaluri, s-au inventat castile stii ce sunt alea?
Vad ca zici de rock, ceea ce u nici nu am precizat aici, eu ascult muzica usuoara si cam orice gen, ti-am zis chiar si unele manele mai vechi, dar cu limita frate, nu toata ziua numai mahala peste mahala, tu cel putin se vede ca nu stii altceva, ti-o garantez, altfel nu te ofticai la ce am zis
Ia spune-mi ai auzit tu vreodata indiferent de muzica, si chiar rock sa puna cineva la telefon sau boxe portabile sau pe vreun live? mai ales la noi in Ro? Nu prea cred prietene, majoritatea asculta la casti sau isi aleg stilul de muzica dupa public, dar tu fiind un incult, limitiat doar la mahalaua aia de "muzica", probabil in live-urile pe care le faci ai doar mahalagisti dinastia gen dani mocanu si tzanca uragan pe fundal...galagie pentru ureche.
De exclus guta, si vijelie si inca cativa, pentru ca ei sunt singurii care au facut si inca mai scot ceva cat de cat ok. restul doar mahala ieftina.
"Vezi frate de ale tale" prietenas eu spre deosebire de tine incerc sa ajut, nu sa vin sa comentezi aiurea spargnd seminte in fata unui ecran. decat sa pierzi vremea aiurea, mai bine acum, de sarbatori, incerca sa te cultivi si sa iti vezi de "ale tale".
Din cate am citit vad ca esti doar frustrat pe oamenii de la sat si de cei care asculta manele. Daca tie nu iti fac vreun rau lasa-i in pace.