| MisuN99 a întrebat:

Imi place să socializez dar nu stii ce sa vorbesc. Imi dati niste sfatuti, idei?

5 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Pai daca zici ca iti place, ar trebui sa fi familiarizat cu diverse subiecte.
Depinde cu cine stai de vorba si unde te afli, nu poti discuta ceva identic cu toate persoanele.

| nhhv a răspuns:

Asta se întâmplă în majoritatea cazurilor. De cele mai multe ori asta se întâmplă când discuți cu o persoană pe care ai cunoscut-o recent. Fii tu, cel mai jalnic, clișeic, dar totuși bun sfat. Nu ai ce altceva să faci.

| Superman1243 a răspuns:

Hei, e foarte bine ca iti place sa socializezi! Acum depinde cu cine vorbesti si ce!
Daca vrei sa vorbesti cu o fata, trebuie sa o intrebi lucruri despre ea( cati ani are, unde invata/unde a invatat, de unde este, ce ii place sa faca, ce filme ii place, ce tip de mancare, etc) si bineinteles sa o complimentezi(ce fain te-ai imbracat, sunt super papucii, etc).
Daca vrei sa iti faci prieteni noi atunci pentru inceput poti incepe cu intrebari despre ei....cati ani au, de unde sunt...(daca au vazut meciul aseara big grin ) si puteti incerca sa mergeti intr-un loc public( sa mancati pizza, sa jucati bliliard, fotbal etc.)

Sper ca te-am ajutat si sa ai bafta! happy

| MisuN99 explică (pentru ROB3RT89):

Pai eu nu pot zice ca mi frica sa vorbesc cu cineva dar problema ca nu prea stiu ce sa vorbeasc si ramane o discutie monotona

| MisuN99 explică (pentru Superman1243):

Ma refer ca cu băietii nu prea stiu sa vorbesc, adica sa spun glume sau altceva de genu, intrebari clasice si atat.