Ce importanță are?
Aici pe TPU fiecare e ceea ce scrie/răspunde/întreabă. Poate să-l cheme oricum și să-și schimbe numele cum vrea.
Personalitatea fiecăruia străbate printre cuvinte.
Crezi că dacă eu mi-aș schimba numele și poza, nu ar fi o grămadă de useri care s-ar prinde? Ba da.
Ar trebui să disimulez permanent, să fiu atent la stil și la automatismele repetitive, ceea ce ar fi foarte obositor și stresant.
Ar strica toată distracția. Și pentru ce?
Stii vorba aia,, Cine intreaba ala/aia e"? se aplica perfect la tine.
Se vede de la o posta ca esti Rosalia.
Intrebarile cu Zoro te-au dat de gol precum si preocuparile tale despre justitie si iubire.
Nu ai gasit-o pe Rosalia pentru ca tu esti acea persoana dar ti-ai numele de user.
Parerea mea este sa revii la numele de Rosalia dar sa pastrezi poza cu vulpea.
Mai tii minte anul trecut cand te-ai dat drept un baiat si ai vrut sa ne testezi?
Buna.Eu sunt de putin timp pe aici, dar am observat ca acel utilizator nu era prea dragut in exprimare. Iar apoi, intamplator am vazut ca i-a fost suspendat contul.
Era o tipa simpatica si foarte interesanta... punea multe intrebari despre sefa ei de 40+, de care era indragostita.
Rosalia era o tipa care isi tot schimba numele (dar nu recunostea ca o face pe motivul ca nu ai dovezi, insa dupa aia vedeai ca revina dupa un timp la vechiul nume care ziceai ca a fost al ei) dar stilul nu avea cum sa si-l schimbe pentru ca avea 90 % cam o singura tema, deghizari, detectivi, personalitati, etc.
Si avea si din ce mai pui tu cu ce ar zice sefu daca...de ce credeti ca..., adica tot in legatura cu personalitati multiple, etc.
Eliza622 întreabă: