| moustache a întrebat:

Imi puteti spune cu detalii despre organizatia secreta cu ochiul ala care fac parte toti oamneii celebrii? plz sh cu cipurile dau fundahappy

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Este vorba despre masoni ( ei conduc lumea ), si asta este emblema lor:

http://revolutiaiubirii.wordpress.com/......otvazator/

Citeste aici despre francmasonerie:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Francmasonerie

13 răspunsuri:
| moustache explică (pentru evenso):

Cine face parte din grup? ce e cu cipurile? vreau m multe detalii

evenso
| evenso a răspuns (pentru moustache):

Cei mai mari sunt evrei, dar fac parte din ea multi oameni de nationalitati diferite, este un grup foarte mare si fiecare tara are masonii lui.
De stiut ca functii in masonerie doar barbatii pot avea.
Si una dintre criterii de alegere a masonilor este sa aiba influenta intr-un fel sau altul asupra oamenilor ( de la medici, profesori, poeti, oameni de stiinta pana la politicieni )
Nu stiu la ce fel de cipuri te gandesti.
Cauta articole pe site-uri, sau carti, sunt si emisiuni legat de asta.

Cine face parte? lady gaga? basescu? rihannna stiu ca am vz in videourile ei semne din astea...

evenso

Nu se poate stii exact cine, uite se spune ca M. Eminescu a fost mason, despre unii se stie / se afla ca este, despre altii nu, dar sunt servicii special care tin evidenta.
Oricum un lucru este cert, cine intra in masonerie nu mai poate sa iasa - doar mort.

Naspa.dc nu pooate iesi?

| moustache explică (pentru moustache):

Ce fac acolo? am auzit ca ei vad totul

evenso

Pentru ca asa este politica organizatiei - a intra in ea inseamna de a afla multe lucruri plus ca se puna un juramant ceea ce nu poti calca.

Ce fac acolo? am auzit ca ei vad totul

evenso

Vad totul, dar metaforic vorbind, asta simbolizeaza si acel ochi ( vad pentru ca ei afla tot ce doresc )

Ma pot omora ca am pus intrebarea asta?crying mor de fricaa

evenso

Fii serioasa! nu se ascund ei, ba dimpotriva, in unele situatii chiar se expun in semn de avertizare, fa bine si cauta pe net informatii despre ei mult mai bune si mai exacte decat aici.
Anutzuca e timpul sa faci nani happy

Somn usor!

Da stii cv? eu ma culc la 4

| moustache explică:

Repede ca nu pot de fricaaa....in sera asta am dezvaluit identitatea lor la niste prietene si se vedea ochiul la in umbra cu triunghi.ce inseamna?