anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi vine s-o calc pe maică-mea pe cap sa mor eu.

Ii ZIC MEREU bă da ME-REU sa nu se mai bage sa-mi facă curat prin camera, sa nu imi mai așeze sau umble prin lucruri si femeia asta zici ca are bazdaci. Ba in pana mea mereu cand sunt la școală femeia aia nu are ce face cu viata decat sa stea sa-mi deranjeze lucrurile (decat sa le aranjeze) mi le ia, le pune altundeva si jur ca m-am saturat. In primele doua zile atunci cand mi-am mutat mobila si mi-am asezat lucrurile a venit femeia asta (cand nu eram eu acasa bineinteles) sa le scoata si sa le puna cum a vrut ea ca vai doamne nu asa se așează si ca sa nu ma faceți pe mine proasta. Am pus hainele pe care deocamdată nu le port pe doua rafturi care sunt sus si la care NU UMBLU prea des, adica ce e asa gresit? Nu ca vai doamne nu acolo se pun si ea le-a pus la hainele pe care le port de zi cu zi ca sa stau eu sa ma complic sa le caut, nu? Băi ii zic de ANUL TRECUT si nu exagerez sa nu mai pună căpăcelul de la suport pe pensule pentru ca imi face perii de la pensule ca dracu si nu înțelege, sa lase dracu suportul ala in pace pentru ca vai doamne intra praful in ele si imi face nu stiu ce la fata, da sa zicem ca aici are dreptate cu praful ca intra dar de anul trecut de cand folosesc pensulele alea nu am pățit nimic la fața. La mine in camera pe jos e curat, adica aspirat si spălat si va dati seama vin obosita dupa 7 ore de școală acasa, ce chef mai am eu sa împachetez hainele asa ca ma dezbrac si le pun pe scaun ori le arunc pe jos in balcon si vai doamne le ia la spălat ca cica sunt murdare si măcar de spăla dar hainele alea de care am nevoie stau acolo in cos cu săptămânile de mai ai puțin si putrezesc acolo, prind rădăcini.

Cerceii, vai pentru asta mi-a venit sa ii dau cu ceva in cap, iar m-au apucat dracii pentru ca mi-am adus aminte, am pierce-uri si cand le dau jos uneori ma grăbesc sa aleg o culoare sau un model si pentru ca nu mai am timp sa le așez la loc in suportul lor le las pe birou sau raftul de pe hol unde tinem anumite produse pentru corp, par, fața etc si mereu cand le las acolo din întâmplare sau intenționat pentru ca nu mai am timp sa le pun la loc NU LE MAI GĂSESC, zici ca ii stau pe gat alea de se baga sa le ia ea le arunce sau ce naiba face cu ele, hai o dată, de doua ori dar cat sa mai suport? Ultima data a dispărut un cercel atat de frumos pentru care imi vine sa plâng si tot ea nevinovata începe sa comenteze "da ce sa caut eu cu ala? Da se tine acolo? Daca nu il pui loc ce vrei sa fac?" deci femeia asta cred ca are probleme la mansardă.

Eu sunt o fire care considera multe lucruri scârboase ca de exemplu folosirea prosopului de baie la comun, mama, tata si frate-miu se sterg cu același prosop dar eu efectiv nu pot, nu mi se pare igienic asa ca mi-am ales un prosop care sa fie doar al meu si ca sa nu mai incurc locul in baie ca si asa e minuscula l-am luat sa il tin la mine in camera si azi cand m-am dus sa fac baie am văzut ca nu mai e la mine in camera, azi iubita lui frate-miu a ramas la noi si prosoapele sunt la el in canera, niciodată nu mi-a plăcut sa intru asa peste cineva chiar daca bat la ușa asa ca a trebuit sa ma șterg cu prosopul comun, nu e sfârșitul lumii ca vai m-am sters cu prosopul lor dar efectiv mi de pare penibil ce face, sa intre asa in camera si sa faca ce o ține capul e de prost gust, bine ca asta știe sa faca in timpul liber dar cina pe care a promis-o de 4 zile nu e in stare sa o facă. Am avut o perioada cand imi încuiam usa de la camera si luam cheia cu mine peste tot ca sa nu mai umble femeia aia dar m-am plictisit si eu sa fac asta mereu. Sau un lucru si mai enervant, ieri am venit acasă de la școală si eu cand ma trezesc deschid geamul ca sa se aeriseasca camera si il las asa pana dorm, bai, m-am întors de la școală o căldură infernala cand am întrat in camera am zis ca-mi pică fața si i-am zis din nou ca de obicei "DE CATE ORI TI-AM ZIS SA IMI LASI CAMERA IN PACE?" cica "pai nu vezi ce cald e afara? Sa-ti intre căldură in casa?" deci cand va zic ca in camera aia ma sufocam nu exagerez, ba pic de aer nu era. Ce pot sa fac ca sa-mi lase drscu camera in pace? Cred ca o sa încep iar sa o încui si sa iau cheia cu mine peste tot.

2 răspunsuri:
| Invictusman a răspuns:

Sunt nebuni toți în casa aia, posedați laughing
Damn ***, cum sa folosească același prosop?
Zici ca au fost catapultati din evul mediu
Și mama ta cred ca are tulburare obsesiv compulsiv de tot îți umbla printre lucruri, nu se poate controla, asa se manifesta ea, e dereglata nu știu ce are.
Toți de acolo ar trebui duși la psiholog, au problebe săracii, tu o sa ramai cu traume stand în mediul ala, ai scris un roman interminabil aici, închideți naibii camera aia sa nu mai între mama ta acolo.

| Patriciapatricst123 a răspuns (pentru Invictusman):

Asta o sa fac laughing