Ignora-l e cel mai bine. sunt persoane care sunt casatorite, au copii, sunt fericiti alaturi de faimilia lor dar inca iubeste o persoana din tinerete... Nu poate impune inimii pe cine sa iubeasca!
Chiar ca e o situatie dificila... dar n-ai ce sa-i faci, o sa se sature si el.
O zi buna!
Putin obsedat dupa parerea mea. te-as sfatui sa nu mai il cauti sa discutati sau sa mai ai vreun contact cu el, asa poate se va satura, daca nu spune-i prietenului tau sau parintilor tai sa vorbeasca cu parinti lui.
Spune-i actualului tau prieten poate rezolva ca intre barbati
Sau schimba-ti nr de tel si da-il decat prietenului tau si apropiatilor, daca nu spune-le parintilor tai.Si nu il mai cauta sa ii dai explicatii nu intel ca omu e nebun? Sau poate spune toata treaba asta ca un pretex ca stie ca esti slaba si poate cedezi, ca din cate inteleg si tu esti cam nedumerita in ceea ce il priveste.Ca pana la urma daca vrei sa scapi de un om poti dar numai daca vrei. Ia decizia corecta. Bafta
Este si cazul celei mai bune prietene.
Ea nu-l place, dar el mereu o suna, ba chiar ii plange'n telefon. Eu zic sa il ignori.sa ii spui ca nu simti nimic pentru el.sau sa incerci o relatie de prietenie, apoi poate te vei atasa de el.si poate te vei indragostii
Bafta
M-am exprimat gresit in legatura cu "intr-o zi cand m-am hotarat sa mai port o discutie cu el sa il lamuresc ca ma pierdut si sa se impace cu ideea asta." m-am hotarat sa ii raspund si sa port o discutie cu el sa ma lase in pace... prietenul meu, parintii mei au vb cu el dar el spune mereu ca nu poate sa interzica inimii sa nu ma mai iubeasca... poate e "bolnav". Prietenii imi spun ca el regreta pentru ca "in ziua de azi nu prea mai gasesti o fata ca mine", tot ei imi spun ca am ceva aparte si ca prin felul meu de a fi atrag simpatia oamenilor. Niciodata nu am putut fi *rea, dura" cred ca e cel mai mare defect al meu: SUNT PREA BUNA cu "lumea"
Da-i o sansa tipului, merita. si nu e bolnav daca te iubeste. cred ca femeile au o problema ba vor sa nu fie bagate in seama ba cand nu sunt bagate se plang ca nu sunt bagate. si sa stii ca nu esti superioara lui, ca vad ca ai capatat un aier de superioritate. esti doar o simpla molecula de sex feminin asta nu iti da drepturi superioare, nu iti da dreptul sa faci nebun pe cineva care chiar tine la tine.