| RAY a întrebat:

În afară de felul în care arăți, ce altceva mai remarcă oamenii la tine atunci când te întâlnesc prima dată?

41 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunătatea

| Goddessss a răspuns:

Limbaj, vestimentație, felul tău de a vorbi si de a te exprima, limbajul corpului, mimica, expresiile faciale, caracterul tău fie impunător fie mai domoale.
is multe chestii

| Drimmero a răspuns:

Faptul ca sunt expresiv si ca rad mult, ca sunt vorbaret (uneori vorbesc prea repede). Am fost intrebat de multe ori daca eu sunt vreodata suparat pentru ca mereu sunt numai ras si zambete

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Probabil modul cum ii ajut sau cum ma comport ^_^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu remarcă, fiindcă depresia mă izolat complet...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fericirea. Un copil m-a numit "fata aia fericită". happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sparge zidurile.winking

anonim_4396

Nu pot, e un labirint :p

anonim_4396

Îți împrumut bomba mea atomică pentru dărâmat nefericiri? big grin

anonim_4396

As fi happy și dacă mi-ai împrumută buzele tale sunt sunt sigur că sunt tare sweet z mai sweet ca și mierea așa s-ar evapora labirintul. laughing

anonim_4396

Tot ce pot să îți împrumut acum e un herpes de toată frumusețea. sad Mi se întâmplă când nu beau destulă apă...și probabil și sistemul imunitar îmi e slăbit. Ksf. big grin

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Tu te ai sarutat vreodata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Da.

anonim_4396

Aaaa nu, god save me of this creaturerolling on the floor
Da pai imunizează te, fructe legume, vit c, sport făcut regulat in casa... Herpesul recidivează nu poți scăpa definiv de el. pai bea apa z consuma lichide z hidratează te sau vrei sa o fac eu in locul tau? laughing Take care of You Cristinus fata de plus

Apoi te ai calugarit, tu chiar crezi ca exista barbati seriosi? Serios acum?

anonim_4396

N-am timp să fac sport... Lucrez, iar când ajung acasă îs praf. big grin

In ce domeniu lucrezi?

anonim_4396

Nu m-am călugărit, abia aștept să fac și dragoste. big grin Și da, sunt sigură că există bărbați serioși. E o tâmpenie să generalizezi în unele cazuri, dacă nu chiar în toate.

anonim_4396

Ahh ce fata muncitoare, god bless You sweety:* btw grija cu hidratarea și mare grija sa nu pui mana din greșeala și să dai pe la ochi că îți poți pierde vederea.

anonim_4396

Chestia cu pierderea vederii chiar nu o știam. sad
Am folosit usturoi și e puțin mai bine.

Sa spunem ca exista, dar de unde stii ca cu ala vei trai o viata? Nu promovez curvia nu ma intelege greșit dar convingerea asta ma face sceptic

anonim_4396

Da sunt cazuri foarte rare cei drept când unii au avut herpes ocular și au avut grave probleme. Usturoi acum îți miroase hava toată camera laughing e bine că ai pus. daca nu ai aciclovir la îndemână poți pune putina pasta de dinți până mergi la farmacie. oricum trece de la sine în câteva zile nu-i stres.

| Dismally a răspuns:

Privirea, zambetul, atitudinea, toate sunt remarcate si pot face o diferenta foarte mare in modul in care vei fi tratat.

anonim_4396

O să îl iubesc. De fapt, deja am început. Și iubirea asta mi se va întoarce ca un bumerang. Cred că din iubire se naște și fidelitatea conjugală.

anonim_4396

Sinceră să fiu, usturoiul e de 1000 de ori mai bun decât Aciclovirul. Atât că ustură îngrozitor la aplicare, apoi locul rămâne amorțit... fără senzația aia de discomfort. Și dacă e, e mult diminuată.

anonim_4396

Am înțeles ...pai na nu știu că eu nu am avut în viața mea herpes... Usturoiul are într-adevăr multe beneficii atât când îl mănânci miroase hava până în China dar cine te va iubi nu va tine cont de nimic și nici de herpes. și cine e răposatul pardon norocosul? Colegul de la serviciu? Te-ai îndrăgostit hehe boy neam dat naibii big grin

anonim_4396

Colegul de serviciu e de treabă...și potrivit ca vârstă, dar nu mă atrage deloc. Are înfățișare plăcută, dar nu e genul meu. big grin

anonim_4396

Pai te contrazici deja draga, adineauri ziceai că deja incepi sa îl iubești și acum nu e genul tau laughing nu se cam pupa ce afirmi tu aici sau ești bulversată din cauza fluturașilor din stomacul rolling on the floor

anonim_4396

Din stomacel* damn task

anonim_4396

Da, iubesc un băiat pe care (probabil) nu Îl cunosc. big grin