Ai o imaginație bogata mai fato :*
Dar se vede că ești în formă bună cineva ti o dat un avânt bun.
Este o persoană foarte sobră... Mie îmi plac altfel de băieți.
Ca să mă îndrăgostesc de un băiat, ar trebui să văd în ochii lui o bucurie adevărată, molipsitoare...și o bunătate care să mă inspire și pe mine să fiu mai bună cu cel de lângă mine. Și da, îmi mai plac băieții cu simțul umorului.
Mulți imi zic ca aroganța. Ceia ce e ciudat pentru ca nu ma consider o persoana arogantă.
Omul trebuie sa iti depășească fricile in caz contrar va stagna mereu de asta un vagabond va fi ales, unu timd, cumimte, cu un job bun care nu duce o viata de vânător e doar un provider, gen baiatul care spune mereu da si e ca un catelus vreau sa fac box, simt ca as vrea sa ma bat cu cineva e masculul ala din mine
La modul general sau specific? pai in general oamenii sunt diferiti iar daca infatisarea este punctul forte atunci asta o sa remarce alte persoane prima oara, depinde de persoana cu care interactionezi, depinde de standardele persoanei, depinde de felul tau de a fi si a arata, sunt foarte multi factori si nu e un raspuns chiar simplu insa in general la prima vedere infatisarea este cea care este remarcata in majoritatea cazurilor.
Depinde la ce fel de oameni te referi.
Prostia, cel mai probabil. Lipsa experienței sau a cunoașterii se face rapid remarcată.
Că-s păstă medie. Imi place reactia lor cand afla ca am talent muzical, cant la pian si chitara si aparent oamenii sunt fascinati de asta, de parca as fi inventat muzica. As fi spus si faptul ca am ceva umor si carisma, si ca remarca un bun simt iesit din comun, dar asta cred ca au multi.
AyaStormhold întreabă:
Talent_9646 întreabă:
Nicoleta6 întreabă: