Faptul ca sunt expresiv si ca rad mult, ca sunt vorbaret (uneori vorbesc prea repede). Am fost intrebat de multe ori daca eu sunt vreodata suparat pentru ca mereu sunt numai ras si zambete
Mulți imi zic ca aroganța. Ceia ce e ciudat pentru ca nu ma consider o persoana arogantă.
Că-s păstă medie. Imi place reactia lor cand afla ca am talent muzical, cant la pian si chitara si aparent oamenii sunt fascinati de asta, de parca as fi inventat muzica. As fi spus si faptul ca am ceva umor si carisma, si ca remarca un bun simt iesit din comun, dar asta cred ca au multi.
Privirea, zambetul, atitudinea, toate sunt remarcate si pot face o diferenta foarte mare in modul in care vei fi tratat.
La modul general sau specific? pai in general oamenii sunt diferiti iar daca infatisarea este punctul forte atunci asta o sa remarce alte persoane prima oara, depinde de persoana cu care interactionezi, depinde de standardele persoanei, depinde de felul tau de a fi si a arata, sunt foarte multi factori si nu e un raspuns chiar simplu insa in general la prima vedere infatisarea este cea care este remarcata in majoritatea cazurilor.
Sparge zidurile.
Nu pot, e un labirint :p
Îți împrumut bomba mea atomică pentru dărâmat nefericiri?
As fi happy și dacă mi-ai împrumută buzele tale sunt sunt sigur că sunt tare sweet z mai sweet ca și mierea așa s-ar evapora labirintul.
Tot ce pot să îți împrumut acum e un herpes de toată frumusețea. Mi se întâmplă când nu beau destulă apă...și probabil și sistemul imunitar îmi e slăbit. Ksf.
Tu te ai sarutat vreodata?
Da.
Aaaa nu, god save me of this creature
Da pai imunizează te, fructe legume, vit c, sport făcut regulat in casa... Herpesul recidivează nu poți scăpa definiv de el. pai bea apa z consuma lichide z hidratează te sau vrei sa o fac eu in locul tau? Take care of You Cristinus fata de plus
Apoi te ai calugarit, tu chiar crezi ca exista barbati seriosi? Serios acum?
N-am timp să fac sport... Lucrez, iar când ajung acasă îs praf.
In ce domeniu lucrezi?
Nu m-am călugărit, abia aștept să fac și dragoste. Și da, sunt sigură că există bărbați serioși. E o tâmpenie să generalizezi în unele cazuri, dacă nu chiar în toate.
Ahh ce fata muncitoare, god bless You sweety:* btw grija cu hidratarea și mare grija sa nu pui mana din greșeala și să dai pe la ochi că îți poți pierde vederea.
Chestia cu pierderea vederii chiar nu o știam.
Am folosit usturoi și e puțin mai bine.
Sa spunem ca exista, dar de unde stii ca cu ala vei trai o viata? Nu promovez curvia nu ma intelege greșit dar convingerea asta ma face sceptic
Da sunt cazuri foarte rare cei drept când unii au avut herpes ocular și au avut grave probleme. Usturoi acum îți miroase hava toată camera e bine că ai pus. daca nu ai aciclovir la îndemână poți pune putina pasta de dinți până mergi la farmacie. oricum trece de la sine în câteva zile nu-i stres.
O să îl iubesc. De fapt, deja am început. Și iubirea asta mi se va întoarce ca un bumerang. Cred că din iubire se naște și fidelitatea conjugală.
Sinceră să fiu, usturoiul e de 1000 de ori mai bun decât Aciclovirul. Atât că ustură îngrozitor la aplicare, apoi locul rămâne amorțit... fără senzația aia de discomfort. Și dacă e, e mult diminuată.
Am înțeles ...pai na nu știu că eu nu am avut în viața mea herpes... Usturoiul are într-adevăr multe beneficii atât când îl mănânci miroase hava până în China dar cine te va iubi nu va tine cont de nimic și nici de herpes. și cine e răposatul pardon norocosul? Colegul de la serviciu? Te-ai îndrăgostit hehe boy neam dat naibii
Colegul de serviciu e de treabă...și potrivit ca vârstă, dar nu mă atrage deloc. Are înfățișare plăcută, dar nu e genul meu.
Pai te contrazici deja draga, adineauri ziceai că deja incepi sa îl iubești și acum nu e genul tau nu se cam pupa ce afirmi tu aici sau ești bulversată din cauza fluturașilor din stomacul
Din stomacel* damn task
Da, iubesc un băiat pe care (probabil) nu Îl cunosc.
Ai o imaginație bogata mai fato :*
Dar se vede că ești în formă bună cineva ti o dat un avânt bun.
Cum adica nu e genul tau?
Este o persoană foarte sobră... Mie îmi plac altfel de băieți.
Ca să mă îndrăgostesc de un băiat, ar trebui să văd în ochii lui o bucurie adevărată, molipsitoare...și o bunătate care să mă inspire și pe mine să fiu mai bună cu cel de lângă mine. Și da, îmi mai plac băieții cu simțul umorului.
Omul trebuie sa iti depășească fricile in caz contrar va stagna mereu de asta un vagabond va fi ales, unu timd, cumimte, cu un job bun care nu duce o viata de vânător e doar un provider, gen baiatul care spune mereu da si e ca un catelus vreau sa fac box, simt ca as vrea sa ma bat cu cineva e masculul ala din mine
Limbaj, vestimentație, felul tău de a vorbi si de a te exprima, limbajul corpului, mimica, expresiile faciale, caracterul tău fie impunător fie mai domoale.
is multe chestii
Depinde la ce fel de oameni te referi.
Prostia, cel mai probabil. Lipsa experienței sau a cunoașterii se face rapid remarcată.
AyaStormhold întreabă:
Talent_9646 întreabă:
Nicoleta6 întreabă: