Bro de ce te-ai uitat tocmai la orasul Alexanndria ? La mine sunt exact -13 grade. La 5. 30 dimineata erau -27 brrr...
La mine este o calduraaaa, azi am stat in maneca scurta. era gluma si pe la mine este frig.
La mine, sunt 7-8 grade.ItaliaDar de unde vin, Brasov, e super frig, mi-a spus mama((saracii oameni. s-a anuntat o minima de -31 de grade nu stiu in ce zona, dar prin centru, cu siguranta
Prin Turnu Măgurele (la 200 km de Bucureşti) e foarte foarte frig, cred că - 20 grade
Eu sunt in moldova
haha - 29
super tare b-)
trebuie sa vii. eu stau acum in maieu si boxeri
La noi au crepat pietrele de mult dar acum sa mai incalzit vremea sunt cam -2 grade
Prostii... in Botosani, acum, sunt -21, si s-a anuntat cod portocaliu de frig. Cred ca suntem cel mai afectat oras din tara de "frigul de la polul nord".
La mine sunt 6-7 grade, este destul de cald, si toti se plang ca e frig ar trebui sa stea in Romania macar o saptamana, sa vezi daca ar mai plange ca e frig la ei
La mine sunt -10 grade la Arad cand am fost pe la 7 jum afara am zis ca inghet. pff nici nu vreau sa ma gandesc cum ii la Moldova
Koody5 întreabă: