| 1onur a întrebat:

În ce condiții se poate suspenda contul meu? Dacă fac ce? Am voie sa pun întrebarea asta?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Probabil ai fost raportat de multi useri.

37 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Din câte stiu ai mai avut contul suspendat. Chiar nu stii conditiile?

| 1onur explică (pentru darrio2007):

Ce condiții?

Mise șterge toate răspunsurile și întrebările când vor ei! și când își doresc ei! Doar pentru că ei pot face asta cu ori cine.

Și normal! Gașca de Hiene! Care stau la ordinele! ăluia care își face de cap! dacă nu-i convine lui de cineva! ori șterge răspunsurile Mele ori contul definitiv suspendat! Dacă nu-i convine lui ceva!

Are el o grupare de BOȚİ! nu-i singur asta este clar! este păzit spatele lui bine de tot! nu ajungea ăsta să-și facă de cap de "unul singur"

Maestre! darrio2007! Dacă înțelegi ce zi! Individul nu-i singur! Mai are aliații de ai lui tot ca el Hiene!

Mie nau ce să-mi facă! Să-mi suspende contul meu cât vor ei! Doar de Dumnezeu și Hristos am frică NU! de Hiene!

| darrio2007 a răspuns (pentru 1onur):

Probabil ai fost raportat de multi useri.

| Fatamuntilor a răspuns:

DE ce ai vrea asta?
are cumva legatura cu Violetta? ca doar ea a fost suspendata, fara a spune si de ce.Mi se pare incorect.
Pe termen nelimitat p poti incalca regulamentul grav si de mai multe ori... cred eu.Vad ca ai primit likul cu regulameul pe care trebuie incalcat
Injuri /jignesti lumea de aici, poate chiar administratia, iti mai faci enspe mii de conturi, hai ca poti,rolling on the floor

| 1onur explică (pentru Fatamuntilor):

Uite de ce! răspunsurile miau fost șterse! de ce!

Răspuns şters pe 18 Februarie 2025 6:48
Vezi că nu-i " eroare" este realitatea! și Adevărul!

oricine poate fi acolo! Atâta timp cât se va tace și se va accepta orice formă de abuz! și cenzură la libera exprimare! fără nicio dovadă reală și Adevărată!

Ei abuzează de funcția Lor ei își bat joc de oamenii! fiindcă ei sănt la butoane!

FRAȚİLOR TREZİȚİ-VĂ!

Răspuns şters pe 18 Februarie 2025 6:47
Este singurul om! Care se află acolo! Prin Nedreptate prin abuz și prin forțarea la tăcere! și limitarea la tăcere! La doar 5 cuvinte! 5 cuvinte vom avea de zis cu toți dacă ei se vor supăra pe noi!

Se cenzurează cu abuz! Libera exprimare! La o femei! ca Doamna violleta2022! Fără nicio dovadă reală! fără nicio dovadă Adevărată!

Se face o Nedreptate! Se face un Abuz la libera exprimare a unui om nevinovat! Cu Adevărat nevinovat! Doamna Violleta2022!

Iar alți sănt lăsați să facă orice vor ei! Fiindcă sânt protejați de ei! De asta mise ia și mie dreptul la exprimare fiindcă eu le dau Adevărul în față!

Este dreptate ce fac ei? Este normalitate ce fac ei? Unui om Nevinovat! Care na comisi nico fată față de absolut nimeni! Dacă noi astăzi tăcem! Să fiți sigur că vom urma și noi! fiindcă aicia legile le fac "oamenii Nedreptăți!

Aicia există un cult! de Hiene organizate! Care nu o să-le mai mergă toate mârșăvile! toate nedreptățile! fiindcă oamenii! cei oamenii! Cu Adevărat! oamenii Se vor trăzi ușor ușor cu toți!

| darrio2007 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nici mie nu mi s-a parut corect suspendarea Violetei. Se pare ca avem o cârtiță printre noi, care incalcă regulamentul dar aruncă vina pe alții.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru darrio2007):

Ba chiar mai multe cartite.
daca spun ce gandesc ma suspenda astia si pe mine.

Hiene!

Cărtițele! sânt nimic pe lângă ei!

| StrongHeart a răspuns:

Daca nu esti politically correct.

| 1onur explică (pentru StrongHeart):

Ciudat... Ciudat rău de tot o fi oare real ce văd...

Ție țisa întâmplat?

| StrongHeart a răspuns (pentru 1onur):

Mi-au sters unele intrebari care nu corespundeau cu regulamentul banuiesc.

Mie miau șters răspunsurile ieri! iar azi! Le-am repostat din nou! fiindcă au făcut abuz! La Libera mea exprimare! Și ghici ce?

Au rezistat același întrebări șterse de el! Abuziv! Mai mult timp când le-am republicat! Răspunsurile mele din nou! Asta înseamnă că dacă acest "om"care își face de cap, cu noi toți aicia! Poate să fie! orice țile șterge! Abuziv! fără nicio abatere reală fără nicio dovadă Adevărată! îți poat suspenda contul definitiv! Acel "om" are impresia că el! Decide orice el aici!

Astăzi sau trezit oamenii și-au dat seama cine este el! Să nu aibe impresia că se mai poate ascunde după faptele lui!

Nu există zi "omul" ăsta nu-i dau numele este se știe pe el! îmi șterge zilnic! zilnic! orice întrebare răspunsuri de ale mele! de la orice categorie vrea el!, îmi sterge răspunsurile mele, fără ca eu sa încalc niciun regulament fără ca eu să fac la cineva ceva!

| StrongHeart a răspuns (pentru 1onur):

Probabil si TPU o ia la vale cum s-a intamplat cu reddit.
Exista un trend si daca nu te conformezi cu acest trend neo-marxist, risti sa fi dat la o parte sau cenzurat.
Anumite subiecte nu le poti aborda pentru ca nu exista libera exprimare, asta e cea mai mare minciuna.

Știu Man! Ai dreptate cu Adevărat.

Pe mine mă poate da toți la o parte!

Cum am și spus la început! Eu am pus întrebarea asta pentru a doua oară, și nu mia păsat de alți ce vor spune și ve vor crede despre mine, sau cum mă vor considera, eu sunt un om care nu-și bat joc de oamenii! doar ca să mă aflu eu într-o lumină sau imagine mai buna de dragul altora! Eu când văd o Nedreptate, eu când vând o nesimțire! și bătaie de joc! Așa cum fac ei cu noi! Eu am să-le spun în față Adevărul! Eu nu sunt nici de cumpărat! nici de vândut! Eu îl am pe Dumnezeu și lisus Hristos cu mine! Eu merg cu Adevărul înainte! Poate și toți oamenii să mă considere cum vor ei toți! Eu nu am să fiu de dragul și moda nimănuia! Eu ăsta sunt eu așa sunt.

Uiate dovadă când eu eram singur în potriva lor! Și miau șters întrebarea și răspunsurile mele toate la el!

Răspuns şters pe 16 Februarie 2025 10:22

Eu niciodată nu-mi voi da la întors de CUVĂNTUL CEMİ APARȚINE!, "de dragul" " să nu mă fac de râs" și niciodată nu-mi voi retrage cuvintele spuse de mine! doar de a fi pe placul la 99% sută și 1% la sută să iese facă o Nedreptate! Doar findă o adunătură de Hiene! în haită fac ei legile aicia! NU! vor să accepte faptul că această Doamnă accesată femeie pe numele Violleta2022! Ise face o Nedreptate!

Eu când am ceva de spus din inima și sufletul meu O VOİ SPUNE! chiar de toți veți fi în potriva mea! Eu niciodată nu voi face un pas înapoi! din " frica" nimănuia! absolut nimănuia! Eu doar de Dumnezeu! Cu Adevărat am frică și doar de lisus Hristos am cu Adevărat frică!

Eu afirm cu toată inima și tot sufletul meu încă o dată! Ceia ce am spus și zis în cuvintele mele este/sunt Adevărate și reale!

Doamna Violleta2022 A fost suspendată! Pe Nedreptatea! ise face o Nedreptatea!

Cer Adminului foarte amabil să ise revoce! să ise anuleze suspendarea contului a Doamne violleta2022! Să-și poată exprime cuvântul liber fără niciun abuz! de cenzură!

Aicia sănt alți! Ce trebuie cenzurați de urgență! Ce lista permis prea multă vreme nesimțirea! și obrăznicia! iar lor nu lisa loat nicio măsură în privința asta!

Cine nu este de acord cu mine! Puteți să-mi dați ignor! înseamnă că nu rezonăm și nu suntem pe aceeași undă de dreptate și Adevăr! Eu nu pot accepta și nici nu pot trece cu vederea la o Nedreptate! -

-Mustafa Ibrahim onur

Întrebarea la care ai răspuns a fost ştearsă Răspuns şters pe 16 Februarie 2025 10:22

Eu doar de Dumnezeu! și lisus Hristos pot fi cumpărat și vândut! Niciodată de oamenii! Am avut multe opțiuni și încă am să ajung foarte sus! Dar eu pentru imagine pentru banii pentru faimă pentru oamenii nu voi călca pe cadavrele nimănuia și nici nu voi fura pâinea altor oamenii! și alte Dezumanizări!

Mai bine mă trezesc la ora asta ma duc la munca și îmi câștigă pâinea mea din munca mea și cum pot eu sa ma descurc cinstit în felul meu așa cum sunt eu.

| 1onur explică (pentru Kufu95):

Ia ca mă uit acum! Și revin imediat dacă ceva mia scăpat happy

Ca sa vezi? Nimic!

| Kufu95 a răspuns (pentru 1onur):

Acum am văzut, imediat mă uit să văd care a fost problema.

Păi chiar de te rog frumoshappy

Mie tot îmi scapă ori am orbit eu nu știu mă poți lămuri?

Vezi că e la punctul 40, ce este interzis.

EXISTĂ! posibilitatea să am contul suspendat fără niciun motiv real!

Ce zici kufule? Se poate asa ceva? Este posibil?

Păi m-am uitat chiar acolo! Tu vezi undeva asta? Câci eu nu văd arată-mi și mie unde?

Crezi că abuzează cineva de funcția lui! Ca Admin! "Cristina"!?

Nu, am tot auzit vorbe, dar nimic concret, eu nu trag niciodată concluzia finală în legătură cu un aspect, până nu văd exact ceva în fața ochiilor o dovadă clară.

Deci nici dacă vezi și îți arăt fapte reale Adevărul și realitatea nu ai să mă crezi?

Ești pregătit să vezi? Adevărul!

Că poți fi Banat și suspendat fără niciun motiv real! și fără niciun motiv Adevărat! Doar fiindcă așa își doresc băieței de la butonașe!

Vrei să vezi? Sau te-ai răzgândit)))))

Păi aia zic că nu am văzut nimic de genul până acum.