| seby8873 a întrebat:

In ce credeti mai mult? Stiinta sau Religie?

Daca sa poate sa dati si un scurt argument de ce.

4 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

In amundoua, dar mai mult in religie. Asa am fost crescuta. Nu iti pot spune de ce. Ori crezi de mic, ori nu.

| Alexintunecatul a răspuns:

Tind sa cred mai mult in stiinta. dar in acelasi timp nu vreau sa cred ca dupa ce murim nu o sa mai fie nimic..totusi as mai vrea sa ma intalnesc inca o data cu cei dragi pe care nu-i mai am langa mine!

| seby8873 explică:

Eu personal sunt mai mult pentru stiinta deoarece are argumente mai puternice si mai pertinente in privinta crearii omenirii. Nu spun ca religia e un lucru rau doar ca sunt o gramada de oameni cu o mai mare gramada de religii iar fiecare dintre ei sustine ca religia lor e buna. Parerea mea personala e ca toata chestia asta cu religia e asa un fel de spalare de creier ca lumea sa faca ce vor alti si intr-un fel sau altul, altcineva sa fie stapan pe viata mea; sa ma controleze intr-un mod in care eu sa nu imi dau seama si sa accept.

| Dan1989P a răspuns:

Buna.Cred in amandoua dar mai ales in stiinta.Pentru ca stiinta dovedeste mult mai multe lucruri decat religia.Nu zic ca religia este inutila ( sa nu ma crezi ateu)dar stiinta este capabila de mai mult, in schimb religia nu este capabila decat sa ne povesteasca despre cei care au avut un rol important in creerea Crestinismului.