| DaciaRomania a întrebat:

In ce fel este diferită pizza din Italia, comparând cu pizza ce care se face la noi in România?

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Blatul e mult mai subtire si se pun foarte putine ingredinete 3-4 cu tot cu sos si mozarella.

La noi se pune tot ce prinzi pe pizza.

| sierra1 a răspuns:

Nu diferă cu absolut nimic - au și ei pizza proastă așa cum avem și noi pizza excelentă

| Hyperion7 a răspuns:

Nu cred că ar avea ce sa fie diferit între ele

| J0B0MAT a răspuns:

Au mai multe sortimente, la fel și la paste.Și în general sunt mai bune.

| Catrice a răspuns:

Difera calitatea ingredientelor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acolo e tara de origine, blatul e mai subtire iar sosul este altfel facut!

| dullcat a răspuns:

Difera reteta si implicit modul de pregatire al aluatului, preferinta pentru anumite ingrediente de o anumite calitate si asa mai departe.

| ALM2000RO a răspuns:

Ingredientele sunt mai de calitate, deci pizza e mult mai sănătoasă și mult mai gustoasă.

| IAnonimI a răspuns:

Sunt basarabean, dar voi răspunde oricum. Pizza la Italia e ciudată, precum puneau de toate, la izvoarele ei, așa fac și astăzi, pizza cu Nutella, pizza cu pește și ceapă, pizza cu legume, pizza cu gutui și prosciutto, pizza cu 4 cașcavaluri. O prefer pe cea de acasă cu piept de pui, ciuperci, olive/castraveți murați, ardei dulci, sos: maioneză, ketchup, ouă?

| DaciaRomania explică (pentru IAnonimI):

Sună bine:-)))