Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Pe Ticktock NU se pot face bani, deloc!
Dar se pot face bani pe Instagram, postand zilnic vide-uri interesante, educative, hazlii sau facand reclama la anumite produse, unde sponsorul te plateste, cu conditia sa ai peste 5000 de followers.
Cred că glumesti. Ia mai documentează te daca se fac bani pe tik tok sau nu. și după sa comentezi. nu mai vorbi aiurea. Auzi tu la ea că nu se fac bani. nu știi tu sa faci, că bani se fac, chiar foarte multi. Nu vorbi fara sa stii
Intri live, faci meciuri.eu fac bani pe tik tok de jumate de an, și tu scoți baliverne pe gura că nu poți să faci. eu din asta fac bani in fiecare zi. Și sunt chiar foarte mulțumită de veniturile de acolo.
Pune aici o imagine cu banii facuti pe tiktok si doar atunci te cred.
Povesti din astea aud destule de la copilasi dar in realitate nu se incaseaza nimic.
Hai, arata-ne aici cat ai castigat: contul bancar cu tranzactia de la ticktock!'
Are dreptate se fac bani din tik tok facand live. Uite intra pe tik tok si dai la sectiunea live si cand vezi ca sunt 2 oameni care joaca si apare scoru sus.Acel scor e facut de oameni care doneaza si nu doneaza bani, doneaza tot felul de modele gen leu, ochelari si alte emoticoane de genu.Eu am pus intrebarea asta pentru ca voiam sa vad daca se fac si in alt mod in afara de live-uri.Si ca sa vezi ca e pe bune dupa ce intri si vezi ca 2 oameni se joaca vezi ca pe ecran mai sus apare clasamentul saptamanal si acolo apar oameni care au primit cele mai multe puncte, acele puncte sunt facute prin donatiile oamenilor.
Nici tu nu stii daca se fac banii... deci, hai sa-l asteptam pe userul Natti22 sa ne arate un transfer personal de bani de la Ticktok-ul lui, ca eu nu cred pana nu vad asa ceva.
Deci Romania NU este eligibila pentru unicul program prin care tiktock plateste, asadar din Romania NU se pot face bani pe tiktok!
Uite aici exact textul care spune clar acest lucru:
"În primul rând trebuie să fii împlinit vârsta de 18 ani. Apoi, este obligatoriu să ai cel puțin 10.000 de urmăritori, să fii acumulat minimum 100.000 de vizualizări în ultimele 30 de zile, să postezi conținut original și să respecți regulile comunității TikTok.
Toți cei care îndeplinesc aceste condiții trebuie să aplice și, cu puțin noroc, vor putea intra în programul „Creator Found" al celor de la TikTok.
Cu toate acestea, la nivelul țării noastre există o problemă, și anume NU este eligibilă pentru respectivul program. Numai utilizatorii din SUA, Germania, Spania și Italia pot aplica în momentul de față pentru „Creator Found"."
Se vede clar ca nu ai inteles ce ai citit, dar ia de reciteste pasajul de sus, ca-i explicat foarte clar ca ROMANIA _ NU _ este eligibila!
Textul ar trebui sa aiba un titlu mai clar de genul "cum nu se poate face bani de pe tiktok din Romania".
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.141.42.94) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro