| Alex9999999999999999999 a întrebat:

In ce moduri face bani pe tt in afara de live-uri in care sa primesti donatii?

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Promovand produse.

| Natti22 a răspuns (pentru Violleta2022):

Cred că glumesti. Ia mai documentează te daca se fac bani pe tik tok sau nu. și după sa comentezi. nu mai vorbi aiurea. Auzi tu la ea că nu se fac bani. nu știi tu sa faci, că bani se fac, chiar foarte multi. Nu vorbi fara sa stii

| Natti22 a răspuns (pentru Violleta2022):

Intri live, faci meciuri.eu fac bani pe tik tok de jumate de an, și tu scoți baliverne pe gura că nu poți să faci. eu din asta fac bani in fiecare zi. Și sunt chiar foarte mulțumită de veniturile de acolo.

| Alex9999999999999999999 explică (pentru Violleta2022):

Are dreptate se fac bani din tik tok facand live. Uite intra pe tik tok si dai la sectiunea live si cand vezi ca sunt 2 oameni care joaca si apare scoru sus.Acel scor e facut de oameni care doneaza si nu doneaza bani, doneaza tot felul de modele gen leu, ochelari si alte emoticoane de genu.Eu am pus intrebarea asta pentru ca voiam sa vad daca se fac si in alt mod in afara de live-uri.Si ca sa vezi ca e pe bune dupa ce intri si vezi ca 2 oameni se joaca vezi ca pe ecran mai sus apare clasamentul saptamanal si acolo apar oameni care au primit cele mai multe puncte, acele puncte sunt facute prin donatiile oamenilor.

| Alex9999999999999999999 explică (pentru Violleta2022):

Pai intra pe tt si convinge-tehee hee ca aia nu o sa-ti arate.Sau cauta pe google se fac bani din live-urile pe tik tok.