Vad multe filme si majoritatea sunt de groaza,mister,actiune,drama,singurele cartii care le citesc sunt de stiinta,animatii vad rar, nu am un actor preferat, nu pot spune ca semănam cu un anumit individ,am stări cand poate sunt ca un actor de comedie,drama,groaza, actiune, nici eu nu ma inteleg, deci nu pot sa spun nimic ca nu ma cunosc destul de bine, prin voi vad ca ma regasesc cateodata si prin alti pe care i cunosc real, cred ca fiecare are o parte din personalitatea mea si invers
Umaru-chan din Himouto! Umaru-chan, pentru ca si eu sunt o himono, lenesa si rasfatata, dar cu note perfecte. Un fel de viata dubla.
In Ion de Liviu Rebreanu,,tiparul personajului e atat de vast, reprezinta ambitie, inteligenta, fanatism,, iubire si patima!
Obsesia lui Ion pentru pământ deja e una patologica, la nivelul absurdului. Te vad eu fanatic, dar nici așa.
Am putin fanatism in mine pentru pasiunile mele, dar nici cum era Ion sa ajunga sa omoare pentru asa ceva,, eu nu pot sa fiu dezumanizat din cauza pasiunilor.
Cred că nimeni de acolo nu este sănătos la cap. Poate doar Florica, dar nici ea in totalitate.
Marea iubire a lui Ion era Florica, mie de Ana chiar imi era cel mai mila, dar totusi Florica era cireasa de pe tort!
Parca vreau sa numesc atatea personaje care imi plac, insa cred ca-mi plac pentru ca le admir, nu pentru ca ma regasesc complet in ele. Asa ca sa fiu sincer cu mine insumi, un personaj care cred ca-i mai aproape de personalitatea mea ar fi Tenzin din Legend of Korra.
Știu, draga. Și eu am citit romanul, chiar și continuarea lui,"Rascoala".
Fata cultivata, nu alta...
Felicitari, draga mea cititoare!
Pff, nu ne-a lasat sa stam cu cine vrem in banca. A tras la sorti. Am cazut cu un tip cu care ma inteleg bine, dar apoi nu i-a convenit. Macar mi-am pastrat locul meu de langa fereastra. Ma bucur ca am fost aleasa si anul asta ca reprezentanta in CSE. In rest nimic special.
Daca e s-o luam asa Ana e cel mai putin vinovata, fata tinuta din "scurt" de tata, se indragosteste de un baiat smecher( cat de smecher poate fi in taran) si acum gasesti relatia asta Ion-Ana pe toate strazile numai ca interesul difera )
Adevărat . Săraca era doar naivă și îndrăgostită. A sfârșit tragic. Scena sinuciderii ei mi-a dat fiori
Ce curvar materialist e ion asta
Căsătorit cu Ana și așezat la casa lui, Ion, din cauza firii lui pătimașe, nu se poate mulțumi cu averea pe care o dobândise și râvnește la Florica. Sfârșitul lui Ion este năprasnic, fiind omorât de George Bulbuc, care-l prinde iubindu-se cu nevasta lui, așadar Rebreanu propune pentru sfârșitul pătimașului Ion o crimă pasională.
Ma asteptam sa se sinucida, dar nu ma gandeam ca si-o ia pe coaja si Ion desi m-am bucurat, oricum a fost un roman de un realism iesit din comun.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: