| Lioana a întrebat:

In ce tari s-a schimbat ora weekend-ul trecut?

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

In SUA s-a schimbat ora weekend-ul trecut.

Acum stau si ma mir: de cativa ani (parca) s-a hotarat ca ora de vara/iarna sa nu se schimbe (cel putin la nivel EU), fiecare tara urmand sa stabileasca cu care orar va ramane definitiv.
Parca s-a uitat de aceasta hotarare, se pare ca forma si marimea castravetilor a fost mai prioritara... big grin

9 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nici una. Schimbarea orei se face in ultima duminica din luna martie si ultima din octombrie la tarile care fac asta. Difera doar ora. Sunt o multime de tari care nici n-o fac. Acestea sunt: Afghanistan, Algeria, Angola, Antarctica, Armenia, Aruba, Bangladesh, Belarus, Bolivia, Botswana, China, Columbia, Congo, Costa Rica, Republica Dominicană, Ecuador, Egipt, Etiopia, Guiana Franceză, Georgia, Ghana, Guatemala, Hong Kong, Islanda, India, Indonezia, Irak, Jamaica, Japonia, Kenya, Kuweit, Libia, Madagascar, Malaesia, Maldive, Mali, Nepal, Nigeria, Coreea de Nord, Papua Noua Guinee, Peru, Filipine, Puerto Rico, Rusia, Arabia Saudită, Senegal, Singapore, Africa de Sud, Coreea de Sud, Sri Lanka, Taiwan, Tailanda, Tunisia, Emiratele Arabe Unite, Venezuela, Zambia, Yemen și altele.

| Catrice a răspuns (pentru Salontanul):

Ăștia din America deja sunt cu ora noua de ceva săptămâni.

| Lioana explică (pentru Salontanul):

Esti sigur? Am motive sa cred ca ora s-a schimbat de săptămâna trecută in o anumita tara.

| mgtow a răspuns:

Pe 27 se schimba ora, in functie de fusul orar variaza de la o tara la alta

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Lioana):

Ai dreptate! SUA pe 13 martie.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Catrice):

Corect! Nu m-am informat cum trebuie.

| Stefan927 a răspuns:

America

| mi25 a răspuns (pentru Salontanul):

In Canada s-a schimbat inainte. Am vorbit cu un prieten si acesta mi-a spus ca acolo s-a schimbat de 2 saptamani, daca nu gresesc saptamanile.

| oglindasultanului a răspuns:

In egipt se schimba ora mai devreme, am descoperit asta caci eu setam ora din cairo si nu cea din Romania la pc, e aceeasi ora.