Da, ma gandeam sa-mi cumpar un sniper si sa folosesc fiecare trandafir pe care-l vad pe post de tinta ( cu precizia nu stau prea bine dar ce se poate intampla rau?! ) sau sa ma uit la desene si sa mananc pufarine, grea decizie.
O ador, ce poate sa fie mai minunat decat o zi in care sa-ti arati dragalasenia cumparand porcarii la suprapret? De-abia astept sa vina si 1 martie ca sa fie strazile pline de tarabe cu plastic, ieii
Crede-ma ca am altfel de necazuri pe cap si pe ce sa cheltuiesc bani.
Sunt genul ce inca mai spune te iubesc la ore fixe dar nu mai sarbatoresc ziua indragostitilor decat foarte rar cand nu am altceva mai bun de facut.
Imi tai unghiile
Nu, sunt inutile
Aceeasi parere pe care o am si despre parlamentul Romaniei
Uhm, abia il astept.
O sa-mi scot iubita la o cina romantica in oras.
As face-o mai des, dar de cand au scumpit astia combustibilul...
N-am niciun plan
O parere proasta in general pentru ca e multa ipocirzie la mijloc
De ce "ba"? Iara esti suparat si te iei de saracul de mine? Fugi in alta parte.
Nu vad de ce sugerezi altora ca "Valentaine" e zi importanta si ar trebui sa se simta prost ca n-o serbeaza ca n-au cu cine. Iar aia care au chiar sunt de tot rasul daca fix intr-o zi isi gasesc timp de diverse "tratamente".
Îți corectez răutatea. Parca meriti sa iti mai scrantesti un picior de Valentaine si sa stea prietena la căpătâiul tau. Ziua ideala de Valentaine.
Eu sugerez doar sa te prefaci de data asta. Pentru mai putine pagube.
Faza haioasa e urmatoarea. La ce parere au astia de pe aici despre mine, asa prost de gura (sau in general ),"sexist", nenorocit fara inima etc etc, tot am pe cineva de atatia ani pe cand astia mor dracu singuri. Si acum ma refer la una cu hamsteri in special . Deci lasa, sa cad din nou la pat. Nu e nenorocire, are cineva grija de mine pe cand altii, nu trece nici dracu pe la ei.
Hmmm... Nu este nevoie de o sarbatoare ca sa ii faci un cadou partenerei/ partenerului. Gesturile frumoase poti sa le faci si zilnic, nu doar o data pe an, de Valentines Day.
Avand in vedere voturile "pozitive" se pare ca adevarul doarE
Da, am planuri. Mă îmbrac frumos, stau acasă și mă îndop cu ciocolată... singur.
Kanpeki întreabă: