| Utilizatoare123 a întrebat:

In fiecare an am urat prima pentru toata lumea, de fiecare sarbataore, inclusiv pentru cumnata mea. Azi am decis sa nu mai urez eu, sa vad daca da un semn. Si cumnata mea inclusiv nu a trimis vreo urare. Eu ce sa inteleg din asta? Pe voi v-ar deranja? Mie mi se pare lipsa de respect.

14 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Pe viitor nu ii mai ura niciodata nimicwinking

| siriusblack98 a răspuns:

Ce griji aveti unii. Eu nu tin naiba minte nici cand e ziua mea.

| Utilizatoare123 explică (pentru siriusblack98):

Ai spus si tu ceva absurd ca sa pari interesant.

| siriusblack98 a răspuns (pentru Utilizatoare123):

Intrebare absurda, raspuns pe masura. Aveti unii niste probleme existentiale de te ia capul.

Atunci du-te pe un site de nemuritori unde totul e despre perfectiune, intelect si intelepciune. Ca de acolo pari sa vii. laughing

Iti multumesc pentru compliment, din pacate nu exista perfectiune si nici nemurire. Totodata exista din nefericire totusi oameni putini stiutori de lucruri care vin pe aceasta platforma sa ridice niste intrebari cel putin idioate la modul " nu mi s-a zis la multi ani " si sa ne piarda noua timpul cu tot felul de comentarii aiurea.

Era o ironie, sper ca ai inteles. Mai nefericit esti tu, ca vii aici cu energii negative si arogante. Nu-ti convenea discutia...mergeai mai departe, demn. Cam multa ura.

Si din partea mea era tot o ironie dar se pare ca ti-a depasit nivelul de pricepere. Nu vin cu energii negative, tu vii cu intrebari tembele. "Nu-ti convenea discutia...mergeai mai departe, demn." Nu sunt obligat sa inchid ochii la oameni prosti si la ineptii.

"Oameni prosti" - ce domn! Asa repede judeci, mr. wisdom, dupa o singura intrebare? Mie mi-ar fi rusine de mine dac-as fi in locul tau, citind ce scriu unei femei straine

Mie mi-ar fi rusine de mine daca as veni pe TPU sa pun intrebari ca cea pe care ai postat-o.

| StoicAnalysis a răspuns:

Tu fa-ti datoria si ureaza daca tot ai initiativa. Fi tu un exemplu pentru ceilalti ignoranti.

| Utilizatoare123 explică (pentru StoicAnalysis):

Nu am nici o datorie, pur si simplu am vrut sa vad daca cineva se gandeste la mine sa ureze o simpla propozitie de 2-3 cuvinte.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Utilizatoare123):

Ma refeream ca o datorie fata de tine precum ca esti mai politicoasa si mai atenta decat ceilalti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare mai degrabă dezinteres. Data viitoare nu le mai ura nimic.