Tu fa-ti datoria si ureaza daca tot ai initiativa. Fi tu un exemplu pentru ceilalti ignoranti.
Nu am nici o datorie, pur si simplu am vrut sa vad daca cineva se gandeste la mine sa ureze o simpla propozitie de 2-3 cuvinte.
Ma refeream ca o datorie fata de tine precum ca esti mai politicoasa si mai atenta decat ceilalti.
Intrebare absurda, raspuns pe masura. Aveti unii niste probleme existentiale de te ia capul.
Atunci du-te pe un site de nemuritori unde totul e despre perfectiune, intelect si intelepciune. Ca de acolo pari sa vii.
Iti multumesc pentru compliment, din pacate nu exista perfectiune si nici nemurire. Totodata exista din nefericire totusi oameni putini stiutori de lucruri care vin pe aceasta platforma sa ridice niste intrebari cel putin idioate la modul " nu mi s-a zis la multi ani " si sa ne piarda noua timpul cu tot felul de comentarii aiurea.
Era o ironie, sper ca ai inteles. Mai nefericit esti tu, ca vii aici cu energii negative si arogante. Nu-ti convenea discutia...mergeai mai departe, demn. Cam multa ura.
Si din partea mea era tot o ironie dar se pare ca ti-a depasit nivelul de pricepere. Nu vin cu energii negative, tu vii cu intrebari tembele. "Nu-ti convenea discutia...mergeai mai departe, demn." Nu sunt obligat sa inchid ochii la oameni prosti si la ineptii.
"Oameni prosti" - ce domn! Asa repede judeci, mr. wisdom, dupa o singura intrebare? Mie mi-ar fi rusine de mine dac-as fi in locul tau, citind ce scriu unei femei straine
Mie mi-ar fi rusine de mine daca as veni pe TPU sa pun intrebari ca cea pe care ai postat-o.
pacha întreabă: