Cred că întrebarea este mai degrabă specifică pentru situația ta, nu "în general"...
Uite și de ce cred asta:
" în 25 Aprilie | UmbraDeVulpe a întrebat:
Am ce sa patesc daca dupa ce i am trimis poza cu penisul meu cuiva de pe snap a salvat poza si a facut screenshot la conversatie?"
Ca să-ți răspund totuși la întrebare, "în general" oamenii fac screenshot la o conversație atunci când consideră că vor avea nevoie de conținutul acelei conversații în viitor. Indiferent din ce motiv.
Nu tot tu te temeai că o fată ar putea veni la întâlnire cu o armă?
Cred că tu de fapt ai ceva probleme în a interacționa cu oamenii...
Nu am de unde să știu ce le spui tu fetelor alea pe care le abordezi pe net, deci nu am de unde să știu ce ai putea păți. Dar din ceea ce povestești, nu m-ar mira deloc să fie niște lucruri deplasate.
"Adica nu am amenintat o sau mai stiu ce, de astea grave"
Nu doar amenințările intră în categoria "lucruri deplasate". Și avansurile sau pozele cu penisul tău intră tot în categoria asta. Iar pe astea în mod evident le-ai făcut.
O poză așa se trimite numai după ce femeia este de acord să o primească.
Nu este sarcina mea (și nici nu-mi propun) să ofer confort psihic oamenilor care trimit poze cu penisul lor și apoi își fac griji pentru ce ar putea păți.
Așa că nu are rost să tot insiști.
Cică ca sa rada se tine in grupul lor de prieteni, același rahat e peste tot in social media
RebecaManea întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
robertmarius114 întreabă: