| AdelinaC a întrebat:

In general o persoana decedata de cancer miroase urat?

10 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Orice om fără viață răspândește un miros neplăcut, de aceea se și îmbălsămează morții.

| Freya1 a răspuns:

Orce om mor miroase.
Timpul in care incepe sa prinda miros depinde de conditiile in care a fost tinut. Daca a fost inbalsamat la morga posibil sa nu simti un miros atat de greu.

| AdelinaC explică (pentru Freya1):

Si daca e imbalsamat la morga trebuie sa miroasa a formol?

| Freya1 a răspuns (pentru AdelinaC):

Posibil sa da...
Eu asa stiu.
Da de ce intrebi?

| AdelinaC explică (pentru Freya1):

Pentru ca mi se pare ceva ciudat. Am mai avut inmormantari in familie, am vazut multi morti la capela si la spital si toti miroseau a formol combinat cu ceva,, mort". Weekendul trecut am decis ca pe tata sa nu il depunem la capela, ci sa il aducem acasa. Bun, mi s-a parut ciudat ca raspandea un miros placut, absolut deloc a formol desi a stat la morga. Iar chipul ii era tare senin, toti care l-au vazut au spus ca zambeste si ca miroase frumos.

| minrest a răspuns:

Daca a murit doar de vreo zece ore, vremea e cam ca acum, si totusi miroase urat, e din cauza ca elibereza gazele din intestine.

| Începătorul988 a răspuns:

Salut. Toate persoanele decedate incep sa aiba un miros mai urat. Cancerul nu afecteaza mirosul.

| AdelinaC explică (pentru Începătorul988):

Dupa cat timp incepe sa miroasa?

| vincecarter15 a răspuns (pentru AdelinaC):

Depinde unde este tinuta persoana respectiva. Daca o tii in soare, va mirosi dupa cateva ore. Daca o tii in congelator, poate sa nu miroasa si zile intregi. Daca o tii la temperatura camerei, miroase dupa vreo 2 zile, bineinteles, daca nu este curatata si etc.

| Începătorul988 a răspuns (pentru AdelinaC):

Daca este tinuta la caldura, undeva la maxim 12ore.