Salut. Toate persoanele decedate incep sa aiba un miros mai urat. Cancerul nu afecteaza mirosul.
Depinde unde este tinuta persoana respectiva. Daca o tii in soare, va mirosi dupa cateva ore. Daca o tii in congelator, poate sa nu miroasa si zile intregi. Daca o tii la temperatura camerei, miroase dupa vreo 2 zile, bineinteles, daca nu este curatata si etc.
Daca a murit doar de vreo zece ore, vremea e cam ca acum, si totusi miroase urat, e din cauza ca elibereza gazele din intestine.
Orice om fără viață răspândește un miros neplăcut, de aceea se și îmbălsămează morții.
Orce om mor miroase.
Timpul in care incepe sa prinda miros depinde de conditiile in care a fost tinut. Daca a fost inbalsamat la morga posibil sa nu simti un miros atat de greu.
Pentru ca mi se pare ceva ciudat. Am mai avut inmormantari in familie, am vazut multi morti la capela si la spital si toti miroseau a formol combinat cu ceva,, mort". Weekendul trecut am decis ca pe tata sa nu il depunem la capela, ci sa il aducem acasa. Bun, mi s-a parut ciudat ca raspandea un miros placut, absolut deloc a formol desi a stat la morga. Iar chipul ii era tare senin, toti care l-au vazut au spus ca zambeste si ca miroase frumos.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4746 întreabă:
mnfjgjfgtmfgktrgfo întreabă:
RAY întreabă: