cami
| cami a întrebat:

In prezent, ce carte cititi?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Maigret se inseala.

44 răspunsuri:
| Amy_2364 a răspuns:

Curcubeu in februarie tocmai am terminat-o si ma apuc de 3 motive :d

| Amy_2364 a răspuns:

Curcubeu in februarie tocmai am terminat-o si ma apuc de 3 motive :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Ingeri si demoni", Dan Brown happy Tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Legislația muncii.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cuvinte care elibereaza de Marie Cardinal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i neaparat thriller, cami, e o carte despre un atac cu bomba asupra cetatii Vaticanului, chiar in ziua Conclavului(alegerea papei). O retea terorista despre care se presupunea ca disparuse cu 4 secole in urma loveste din nou...Illuminati.Fura un recipient cu antimaterie si ameninta sa arunce Vaticanul in aer.4 cardinali, "I preferiti", preferati pentru scaunul papal, sunt rapiti si amenintati cu executia publica...cam pana aici am ajuns happy e interesant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cursuri de drept.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"groins atencion to the publish"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Luna noua" din seria de carti "Amurg"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum citesc o carte super! Se cheama ACASA de Luminita Aldea. Este vorba in ea despre o fata orfana ce trece prin chinuri de neimaginat. Nici nu-mi vine a crede ca a existat un asemenea personaj. Am citit numai volumul 1 si l-am inceput pe al 2-lea. De-abia astept sa vad ce se mai intampla cu Mariana. Sunt in total 4 volume. Ti le trimit si tie:
http://www.globusz.com/ebooks/Acasa/index.htm
Ana Simion

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cuvinte are elibereaza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Termin Codul lui DaVinci de Dan Brown, o carte foarte interesanta care nu te plictiseste nici un minut, si as vrea sa incep Crimele familiei Borgia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flori pentru Algernon

| Tanathoos a răspuns:

Sa nu atingi aceasta carte de Jan van Helsing... poti sa o citesti daca te preocupa soarta si misterele lumii...chestii despre masoni, ozn-uri, extraterestrii... e greu de explicat, si totul e vazut dintr-o alta perspectiva... poate crezi ca e o prostie, da iti zic eu ca nu ewinking

Întrebări similare