Eu nu inteleg chestia asta.
Daca oamenii au o parere buna despre Sakura, atunci trebuie sa o deteste pe hinata, si invers.Mi se pare o absurditate, mereu am tins sa cred de fapt ca li s-ar potrivi titlul de cele mai bune prietene.
Il iubea! dar acum se indeparteaza de sasuke si il iubeste pe naruto, iar hinata il iubeste pe naruto de mica! naruto o iubeste fff mult pe sakura, iar sakura il iubeste pe naruto! kishimoto a zis in nu stiu ce interviu ca va NaruSaku! inima hinatei va fi zdrobita, nu crezi? cum ar putea sa fie prietene?!
O fi zis Kishimoto asta,dar pana nu vad eu cu ochii mei,nu cred.
Peste ceva episoade o sa vedem si asta.
Dar intorcandu-ne la subiectul principal, deocamdata nimeni nu l-a pus drept problema conflictuala pe Naruto, vorbeam deschis de faptul ca fanii Hinata au o parere destul de proasta despre Sakura, si invers cand de fapt ele in realitatea anime nu au cu adevarat ceva de impartit.
Mie imi plac ambele, intr-un fel sau altul.Si asta incepand cu Shippuden in care ambele mi s-au parut schimbate, cu atat mai mult Sakura.
Nu crede, dar daca vrei sa mai astepti pana se desfasoara inca 2500 si ceva de episoade, cum vrei! ce ai vazut schimbat la sakura? sunt chiar curioasa! e la fel de natanga ca naruto-sama si la fel de isterica!
hinata e dulce si gingasa si nu are nimic in comun pe proasta de sakura! hinata e antonimul sakurei si invers!