Dani Mocanu? Costi - Artileria | Official Video 5K
39.765.387 de vizionări•Premiera a avut loc pe 1 iun. 2020
Dar sa vezi ce sfinti, moralisti, sinceri, cinstiti se cred romani, multa ipocrizie si falscitate
Pentru că se i-a de la unu, de la altul prin bârfe/ori share mai pe romgleza. Chiar și tu acum le faci reclama la vulpiță și Mocanu.
Oricum numai un procentaj extrem de mic, ascută așa ceva, restul vizionarilor sunt făcute de oameni ca tine care, zic i-o ba ce proastă ii aia cum naiba a ajuns la tv. Dar majoritatea dintre noi i-au făcut populari pe aia.
Orice e de calitate are puține vizionari, indiferent dacă e muzica, informații. Asta nu înseamnă că oamenii aia nu urmăresc alte documentare sau sunt inculți. Fiecare urmărește și se documentează despre ce vrea. Diferite chestii.
Era in treding si am dat play,plus ca si pe tik top era video cu refrene, nu am nimic cu ei,faza e ca multi spun ca nu le place circul,barfa,ipocrizia,falscitatea dar vizioneaza astfel de emisiuni, ne am uitat ca era circ si noua ne place asta, daca ma cert cu tine sa vezi ce popularitate prindem, daca comunicam cv serios vizionari putine, vb serios
0RASPUNS0 întreabă:
Constantin200787 întreabă: